Güzelbahçe Belediyesi Berber ve Kuaför salonlarını dezenfekte etti

Güzelbahçe Belediyesi Berber ve Kuaför salonlarını dezenfekte etti

Güzelbahçe Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında 11 Mayıs'ta faaliyete geçecek olan berber, kuaför ve güzellik salonları’nde ilaçlama çalışması yaptı. İlçe sınırlarında bulunan 50’ye yakın iş yeri dezenfekte edildi.

Güzelbahçe Belediyesi, rutin ilaçlama çalışmalarına devam ederken, ilçede faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfekte çalışması yaptı. Pandemi ile mücadele süreci başladığı günden itibaren Güzelbahçe’nin her sokağını, caddesine ilaçlama çalışması yapan ilaçlama ekipleri, 11 Mayıs tarihinde yeniden faaliyete geçecek olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını hijyenik hale getirdi, ayrıca esnafa hijyen seti dağıtıldı.

0-(2)-128.jpg

“Esnafımızın her zaman yanındayız”

Esnafa her konuda destek olduklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce “11 Mayıs pazartesi gününden itibaren bazı işletmeler açılmaya başlıyor. Bunların içinde Berber, kuaför ve güzellik merkezleri yer alıyor. Biz de esnafımıza gelecek müşteriler açısından ortamın steril olması için gereken dezenfeksiyon işlemini yaptık. Esnafımızın iş yerleri belirli aralıklarla ilaçlanacak. Kurallara riayet edersek, süreci doğru yönetirsek bu virüsten kurtulmuş olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.