Güzelbahçe Belediyesi’nde erken bayramlaşma

Güzelbahçe Belediyesi’nde erken bayramlaşma

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de katıldı.

CHP Milletvekili Tacettin Bayır, 1. bölge milletvekili olarak vatandaşların bazı belediyelerin hizmetlerinden şikayetçi olduğunu ve çözümü için belediye başkanlarıyla görüştüğünü belirterek, “Samimiyetle söylüyorum, Güzelbahçe belediyesi ve çalışanlarıyla ilgili olarak bugüne kadar hiç şikayet almadım desem yalan olmaz. Emek en yüce değerdir sözünden yola çıkarak, belediye hizmetlerinde emeği geçen tüm çalışanlarımızın bayramını kutluyorum” dedi. Memurlara verilen komik zammı da eleştiren Bayır, “Siyasi iktidarı al aşağı etmeden emekçilerin haklarını doğru dürüst alacağını hiç sanmıyorum” diye konuştu.

imgl3164.jpg

İnce’den barış ve kardeşlik mesajı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de 10 günlük uzun bir Kurban Bayramı tatili nedeniyle bayram kutlamasını erken yaptıklarını belirterek, “Memurlarımız, işçilerimiz ailelerinin yanına gidecek. Çocuklarıyla özlem giderecekler. Ben iki evladımdan uzakta bu bayramı geçiriyorum. Çocuklardan ayrı olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Bu nedenle ailelerinize zaman ayırın, çocuklarınıza zaman ayırın” dedi. Paylaşmanın, dayanışmanın en çok ihtiyaç duyulduğu günlerden geçildiğini ve bayramların  bu  birliktelikleri sağlamada büyük fırsat olduğuna dikkat çeken İnce, “Barış içinde, birlik içinde çalışacağız, halkımızın isteklerini yerine getirip, güvenlerine mazhar olacağız” dedi, şu mesajı verdi:

imgl3086.jpg
“Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe ve dostça kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, örf, adet, gelenek ve inançların uygulandığı bir toplumda millet olma bilincinin şekillendiği, doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu vesileyle Kurban Bayramınızı kutluyor, sevgi,  barış ve dostluk içinde sağlıklı nice bayramlar geçirmenizi diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”


Başkan İnce, bayramlaşmaya gelen çocuklara harçlık verdi, hepsini tek tek yanaklarından öptü.
Bu arada Tümbelsen 2. Nolu Şube yöneticisi Vildan Çalıkoğlu ve Belediye –İş Sendikası İşyeri Baştemsilcisi Zekeriye Erken de çalışanlar adına konuşma yaptı, başkana teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.