Güzelbahçe Belediyesi'nde Ramazan Sofrası Bereketi

Güzelbahçe Belediyesi'nde Ramazan Sofrası Bereketi

Güzelbahçe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün iftar yemeği verecek.

11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasıyla birlikte paylaşım ve dayanışmanın en güzel örnekleri Güzelbahçe’de de sergilenmeye başladı. İlk gün dört ayrı noktada yapılan yemek dağıtımını Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri ve CHP Kadın Kolları üyeleri yaptı.

Güzelbahçe Düğün Salonu'nda her akşam 600 kişinin yemek yiyebileceği düzen oluşturuldu. Güzelbahçeli hayırseverlerin de desteğiyle Ramazan ayı boyunca her gün en az 600 kişiye iftar yemeği vereceklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına iftar soframızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımıza gönül rahatlığı içinde, evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak bir ortam hazırladık. İftar sofrasında, belediye olarak dar gelirlilerimizi kucaklayabilmenin mutluluğunu yaşadık. Hayırsever vatandaşlarımız da bu hayırlı işe gönüllü olarak destek verdi” dedi.

İlk günkü iftar yemeğine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri ve 600’ü aşkın vatandaş katıldı. İftara katılacak olan vatandaşlar, nostalji treni ve otobüslerle mahallelerden alınıyor, yemek sonrası tekrar evlerine bırakılıyor.

1e704598-4f87-464f-ab2f-5ebefce2721d

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.