Güzelbahçe Belediyesi'ne hayvanseverlerden tepki!

Güzelbahçe Belediyesi'ne hayvanseverlerden tepki!

Güzelbahçe Belediyesi tarafından ilçeye yerleştirilen bir Mama Matik'in bakımsızlık sonucunda etrafında atık ve çöplerin oluşması, vatandaşları ve hayvanseverleri isyan ettirdi.

MEDYA EGE - Özellikle kış günlerinde su ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için pek çok hayvansever ve belediyeler seberber oluyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalardan biri de Güzelbahçe Belediyesi'nin uygun noktalara Mama Matik yerleştirmesi olmuştu. Ancak belediyenin yapılan çalışmanın ardından Mama Matiklerin bakımını ve takibini yapmaması, atık ve çöp oluşumuna sebep oldu. Güzelbahçe Gece Pazarı'nın yanında bulunan, etrafı bakımsızlıktan atıklarla dolan bir Mama Matik, vatandaşları ve hayvanseverleri isyan ettirdi.

Güzelbahçe Belediyesi ve Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye seslenen vatandaşlar, "Sokak hayvanları için yapılan Mama Matik'in hali içler acısı. Şu an bu uygulamanın ne bizlere ne de hayvanlara bir faydası var. Etrafı çöplerle, atıklarla dolu. Hiçbir yetkili tarafından bakım yapılmıyor. Çevrenin kirlenmesinin yanında her gün etrafa saçılan kötü kokuyu solumak zorunda kalıyoruz. Bizlerin ve sokak hayvanlarının da sağlığını tehdit ediyor bu durum. Bir an önce yetkililerden sorunu çözmelerini istiyoruz" şeklinde tepki gösterdi.

whatsapp-image-2023-12-21-at-17-06-57.jpeg

whatsapp-image-2023-12-21-at-17-06-58-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.