Güzelbahçe halkı ilk iftarını açtı

Güzelbahçe halkı ilk iftarını açtı

Yemek dağıtımını, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eşi Nilüfer İnce ile birlikte yaptı.

 

Güzelbahçe Belediyesi, iftar yemeği vermeye başladı. İlk gün havanın yağışlı olması nedeniyle Belediye Düğün Salonu’nun içinde iki ayrı noktadaki yemek dağıtımını, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eşi Nilüfer İnce ile birlikte yaptı.

Güzelbahçeli hayırseverlerin de desteğiyle Ramazan ayı boyunca her gün en az 500 kişiye iftar yemeği vereceklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına iftar soframızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımıza gönül rahatlığı içinde, evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak bir ortam hazırladık. İftar sofrasında, belediye olarak dar gelirlilerimizi kucaklayabilmenin mutluluğunu yaşadık. Destek veren ve verecek olan hayırsever vatandaşlarımıza da  teşekkür ediyorum. Hava yağışlı olduğu için ilk gün düğün salonumuzun içinde iftarı vermek durumunda kaldık. Hava güzel olduğu günler düğün salonumuzun bahçesinde verilecek ve en az 500 kişi yemek yiyebilecek” dedi.

İlk günkü iftar yemeğine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri ve 300'’e yakın vatandaş katıldı.

Bu arada iftara katılacak olan vatandaşlar, nostalji treni ve otobüslerle ring seferleri yapılarak mahallelerden alınıyor, yemek sonrası tekrar evlerine bırakılıyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.