Güzelbahçe Hediyelik Eşya Günleri başladı

Güzelbahçe Hediyelik Eşya Günleri başladı

“Güzelbahçe Hediyelik Eşya Günleri Etkinliği”, Güzelbahçe Belediyesi ev sahipliğinde, 25 Aralık pazartesi günü, Güzelbahçe ATATÜRK Kültür Merkezinde başladı.

“Güzelbahçe Hediyelik Eşya Günleri Etkinliği”, Güzelbahçe Belediyesi ev sahipliğinde, 25 Aralık pazartesi günü, Güzelbahçe ATATÜRK Kültür Merkezinde başladı.

Güzelbahçe Belediyesinin destek olduğu, gönüllü eğitmenlerle ücretsiz verilen El sanatları Kursunda, kursiyerlerin yaptıkları ürünler, Yelkili kadınların yaptıkları el işleri ve yöresel ürünlerin buluştuğu hediyelik eşya günleri, yoğun katılımla açıldı. 

“Güzelbahçe Hediyelik Eşya Günleri Etkinliği” kapsamında düzenlenen alışveriş günleri, Güzelbahçe ATATÜRK Kültür Merkezi’nde üreten kadınlara umut oldu.  

26103019_10212737558211493_236841254_n.jpg

Her gün “resim yapıyorum” köşesi ile tuvalini boyasını alan herkes, gönüllü eğitmen Hülya Sezgin ile resim yapıyor.

“Örgü örüyorum” köşesi, “takı öğreniyorum” köşesi ile meraklıları, gönüllü eğitmenlerle yapılan çalışmanın detayları üzerine bilgilendiriliyor. 

Ücretsiz verilen standlarda, kadınların ürettiği takı ve aksesuarların yanı sıra, el işi örgüler, seramik, resim, ahşap tasarım, kabak işleme, bebek kıyafetleri, çantalar, giyim, cam işleme, ev aksesuarları, bu stantlarda yeni sahiplerini bekliyor. Her biri el emeği, göz nuru olan ürünler, ziyaretçilerin de beğenisini kazanıyor.

Bu organizasyon sayesinde kadınlar, el emeği ürünlerini hem sergileme fırsatı buluyor hem de para kazanıyor. Bu vesileyle de gelen ziyaretçiler yeni yıl için sevdiklerine çok özel hediyeler alabiliyor.

Kendinize ve sevdiklerinize hediye almak için Güzelbahçe ATATÜRK Kültür Merkezinde açılan “Hediyelik Eşya Günleri Etkinliği” 31 Aralık saat: 16.00’ya kadar gezilebilir. 

Ziyaret : Her gün 11.00 ile 18.30 arasında 
31 Aralık, saat: 11.00 -  16.00 arasında 
Ulaşım: Üçkuyulardan 82 numaralı belediye otobüsü (tek tarife) tam önünde duruyor. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.