Güzelbahçe'de ayıp sürüyor

Güzelbahçe'de ayıp sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe İlçe teşkilatının geçen yıl yapılan delege seçimlerinde, muhalif adayı desteklediği için 1. limandaki umumi tuvalet temizliğine sürülen Mine Bilir Şahin'in çilesi devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe İlçe teşkilatının geçen yıl yapılan delege seçimlerinde, muhalif adayı desteklediği için 1. limandaki umumi tuvalet temizliğine sürülen Mine Bilir Şahin'in çilesi devam ediyor. 1 kız çocuğu annesi Şahin için Chp İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ve Disk eski genel başkanı Kani Beko'nun, Chp Genel Merkezi nezdinde yaptığı girişimler de sonuç vermedi. Şahin, okul çağındaki kızını, hazırlayıp okula gönderdikten sonra, 1. Limandaki restoranların umumi tuvaletindeki görev yerine gidiyor.

1-548.jpg

İNCE'DEN SEÇİM KURNAZLIĞI

Öte yandan yerel seçimlerin yaklaşması ve Chp'de aday adaylık sürecinin başlaması nedeniyle Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin, bir yıldır devam eden bu ayıbın üzerini örtmek için Mine Bilir Şahin'i başka bir bölüme atamaya hazırlandığı bildirildi.

3-347.jpg

Muhalif adayı desteklediği için umumi tuvalet temizliğine sürülen Şahin o dönemde şunları söylemişti; "Bu akla mantığı sığan bir olay değil. Bu kadın haklarına, insan haklarına aykırı bir şey. Sürgün kadar yapılan uygulama gururumu incitti. Ben ne yaptım? İş hayatım boyunca ne bir uyarım, ne de benim için hazırlanan bir tutanak yok. Muhalif olduğumuz için apor topar WC'ye sürdüler. Belediye içindeki park bahçelere gönderir, belediye binası içindeki WC'ye gönderir bir derece, ama bu umumi içkili restoranların tuvaletini temizlemeye göndererek intikam alıyorlar. Sadece Belediye Başkanı'nın desteklediği adaya destek vermediğim için, muhalif olduğum için bunu yapıyorlar. İstifa etmemi istiyorlar. Bu uygulamaya karşı dava açacağım. Onların demokrasi anlayışı bu mu? Sesini çıkaranın sesini kısıyorlar. Bu kişiler CHP'ye zarar veriyor. Bunlara karşı partide daha çok çalışmamız gerektiğine inancım arttı" demişti.

2-476.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.