Güzelbahçe'de Belediye TEMAD el ele

Güzelbahçe'de Belediye TEMAD el ele

“TEMAD ile belediye her zaman birlikteyiz”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Güzelbahçe Şube Başkanı ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Osman Kaçmaz,  Sivil Toplum Kuruluşu olarak Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile geçmişten bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadıklarını açıkladı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Güzelbahçe Şube Başkanı ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Osman Kaçmaz,  son günlerde bazı internet sitelerinde TEMAD ile Güzelbahçe Belediyesi arasında sorun olduğuna dair yazı ve haberlerin yer aldığına dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Güzelbahçe Şubesi olarak Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ile başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana karşılıklı saygı, sevgi çerçevesinde gayet uyumlu bir şekilde işbirliği içindeyiz. Son günlerde bazı internet sitelerinde yer alan dedikodu içerikli haber ve yazılarda TEMAD ile Güzelbahçe Belediyesi’nin ve belediye başkanı Mustafa İnce’nin arasının bozuk olduğuna dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çünkü TEMAD Güzelbahçe Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak her zaman belediyemizle ortaklaşa her türlü işbirliğini yaparken, bu güne kadar en küçük bir sıkıntı yaşamadık. Kaldı ki, belediye başkanımız Mustafa İnce ve CHP İlçe Başkanımız Kazım Çam her türlü faaliyetimizde yanımızda olmuştur. Biz de aynı şekilde belediyemizin ve partinin her türlü etkinliğine katılarak sivil toplum kuruluşu olarak desteğimizi vermişizdir. Ayrıca bugün faaliyetini sürdürmekte olduğumuz derneğimizin bulunduğu tesis de Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve belediye meclis üyelerimizin katkılarıyla tarafımıza tahsis edilmiştir. Bu vesileyle başkanımıza ve meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Hal böyle iken bizim dernek olarak ne belediye başkanı Mustafa İnce, ne de CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ile her hangi bir sorunumuz vardır. TEMAD ile belediyemiz her zaman birlikteyiz, beraberiz. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.