Güzelbahçe'de çiçek gibi temizlik kampanyası

Güzelbahçe'de çiçek gibi temizlik kampanyası

İzmir’e yayılan temizlik seferberliğinin bu hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılımıyla Güzelbahçe’de yapıldı.

Temizlik kampanyası Güzelbahçe’nin Yelki ve Mustafa Kemal Paşa Mahalleleri’nde yapıldı. “Çiçek Gibi İzmir” için başlatılan çevre temizlik kampanyasına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa ince, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, belediye meclis üyeleri muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

0-(11)-008.jpg

‘Güzelbahçe bu işi çözmüş’

Temizlik kampanyası kapsamında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu temizlik kampanyasında Güzelbahçe her zaman iftihar ettiğim yerlerden biri oldu. Çünkü Güzelbahçe bu meseleyi çözmüş. Gerçekten ilçenin sokakları, caddeleri, parkları ve çevresi güzel korunmuş. Güzelbahçe’nin temizliği tüm İzmir’e örnek olsun. Bu yapmış olduğumuz temizlik seferberliği insanlarda farkındalık yaratmak amacıyla yapılıyor. Kirletmezsek temizlemeye de gerek duymayız. Bu yüzden herkesin çevre konusunda duyarlı olmasını ve geleceğe güzel bir dünya bırakmamız gerektiğini anlatmamız gerekiyor” dedi.

0-(12)-008.jpg

‘Kentimize toz kondurmuyoruz’

En büyük temizliğin kirletmemek olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Temiz İzmir temiz Güzelbahçe etkinliği kapsamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ile birlikte Yelki ve Mustafa Kemal Paşa Mahallelerimizi temizledik. İzmir’imize ve Güzelbahçe’mize toz kondurmamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kentlerimizi daha yaşanır bir hale getirmek için temiz tutmalıyız. Yaşam alanlarımızı koruyup gelecek nesillere güzel kentler bırakmalıyız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.