Güzelbahçe’de ilk oruç açıldı!

Güzelbahçe’de ilk oruç açıldı!

11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasıyla paylaşım ve dayanışmanın en güzel örnekleri, Güzelbahçe’de ‘Mahallemde İftar Var’ programlarıyla vatandaşla bir araya gelinerek verildi. 

İlk gün Güzelbahçe’nin en büyük mahallesi Yalı Mahallesi’nde Atatürk Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda yemek dağıtımı yapıldı. İftar yemeğine Güzelbahçe Belediye Başkanı Vekili Gizem Albaş, CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye kendi imkânlarıyla Ramazan ayı boyunca her mahallede en az 500 kişiye iftar yemeği verecek. Ramazan ayının paylaşımın ve birlikte olmanı en güzel ayı olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkan Vekili Gizem Albaş, "Paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına iftar soframızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımıza gönül rahatlığı içinde, evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak bir ortam hazırlıyouz. İftar sofrasında, belediye olarak vatandaşlarımızı kucaklayabilmenin mutluluğunu yaşadık. Bu sene Belediyemiz her mahallede iftar sofrası kuracak. Geçtiğimiz yıllarda tek bir yerde iftarımızı açıyorduk. Bu yıl her mahallede yapıyoruz. Biz mahallelimize misafir oluyoruz, yemeğimizi paylaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.