Güzelbahçe’de İsmail Küçükkaya İzdihamı

Güzelbahçe’de İsmail Küçükkaya İzdihamı

Fox Televizyonu’nun sabah programı Çalar Saat’ın sunucusu gazeteci -yazar İsmail Küçükkaya Güzelbahçe’de Nutuk dağıttı, hayranlarıyla sohbet etti.

Ünlü Televizyoncu Küçükkaya’nın Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nin Tuncer Kurtiz Salonu’nunda Güzelbahçelilerle gerçekleşen buluşmaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, CHP İzmir Milletvekilleri Tacettin Bayır, Mustafa Balbay ve Musa Çam, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP PM Üyesi Mustafa Moroğlu, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öyle ki; adeta izdiham yaşandı, izleyenler yerlere, merdiven aralarına oturmak zorunda kaldı. İzleyenlerin bir bölümü ise salona giremedi. 

Küçükkaya, yıllardır gazetecilik yaptığını ve son yıllarda da Televizyonda sabah programı yaptığını hatırlatarak, “En çok izlenen sabah proğramıyız. Her sabah Atatürk’ü anlatıyoruz, Nutuk’tan bölümler okuyoruz. Bugüne kadar hiç bu kadar korkum olmadı. Çünkü cumhuriyet değerlerinin aşındığını görüyorum. Ülkemin sistemini değiştirmek için zamanın uygun olmadığı görüşündeyim. Ülke olarak cumhuriyette, Atatürk’te ve bayrağımızda birleşmek zorundayız” dedi.
Atatürk ilke ve inkılaplarına sıkı sıkıya bağlı olmanın tam zamanı olduğunu söyleyen Küçükkaya, “Tüm cumhuriyetçilerin, demokratların Atatürk’e ve onun kurduğu cumhuriyete sahip çıkacağına ve 16 Nisan’da yapılacak referandumdan meclisin galip çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün yazdığı Nutuk’u Güzelbahçe’de her eve ulaştıracaklarını belirterek, “Bunun ilk adımını İsmail Küçükkaya’nın dağıtımıyla attık. Güzelbahçe’de Nutuk’suz ev kalmayacak” dedi.

Başkan İnce ve Küçükkaya, salonda bulunan yaklaşık bin kişiye Nutuk dağıttılar,  isteyene imzaladılar birlikte fotoğraf çektirdiler. 
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.