Güzelbahçe’de kurtuluş etkinlikleri düzenlendi!

Güzelbahçe’de kurtuluş etkinlikleri düzenlendi!

Güzelbahçe Belediyesi 11 Eylül Kurtuluş programına Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güzelbahçe Belediyesi, 11 Eylül Güzelbahçe’nin kurtuluş yıldönümü nedeniyle Gece Pazarı'nda bir konser düzenledi. Gecede konuşma yapan Başkan İnce, “Bundan tam 97 yıl önce şehit kanlarıyla sulanan bu topraklar, son düşman ülkeyi ter edene kadar akıtıldı. Ve hiç biri geri dönmeyi düşünmedi. Vatanı uğruna gözünü kırpmadan canlarını feda etti. Bizlerde bu güzel ülke uğruna şehit düşmüş atalarımızın azizi hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, ülkeyi muasır medeniyet seviyesine çıkartmak için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Ülkeler savaşla kazanılır fakat barışla ilelebet yaşar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta barış, dünya’da barış’ sözünü ilke edinip hem ülkemizde iç barışı hem dünyada dış barışı tesis etmemiz gerekmektedir. 9 Eylül İzmir’imizin kurtuluşu, 11 Eylül Güzelbahçe’mizin kurtuluşu kutlu olsun. Ne mutlu Güzelbahçeliyim diyene, ne mutlu İzmirliyim diyene ve ne mutlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyene” dedi.

imgl5385.jpg

Konuşmaların ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Birbirinden hareketli parçalar çalıp söyleyen Grup Migren konserin sonunda, İzmir Marşı’nı söyledi İzleyenler ellerindeki Türk Bayraklarını sallayarak marşa eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.