Güzelbahçe’de mazbata krizi: İlçe Başkanı Seyrek oturma eylemine başladı

Güzelbahçe’de mazbata krizi: İlçe Başkanı Seyrek oturma eylemine başladı

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, Yerel Seçimler sonrasında Meclis Üyelerine mazbatalarının verilmemesi nedeniyle oturma eylemine başladığını açıkladı.

MEDYA EGE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen Meclis Üyelerine mazbata verilmediğini belirtti. Zeyrek, İlçe Seçim Kurulu önünde oturma eylemi başlattığını duyurarak, “Tüm yoldaşlarımızı Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu (Atatürk Kültür Merkezine) bekliyorum. Mazbataları alana kadar buradan ayrılmayacağım!” dedi.

Seyrek, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Güzelbahçe İlçe Seçim Kurulu önündeyiz. Bugün on beş meclis üyesinden on dördünü hak kazandığımız belediye meclis üyesi mazbatalarını almak için tüm hazırlıklarımızı yaptık ancak edindiğimiz bilgiye göre mazbataları bugün de alamıyoruz. Bunun gerekçesi nedir, ne değildir; inanın bilmiyoruz ve gerçekten hukuksuz buluyoruz. Güzelbahçe İlçe Başkanı olarak tüm meclis üyelerimiz mazbatalarını alana kadar burada, ilçe seçim kurulu önünde oturma eylemine başlıyorum. Tüm yoldaşlarımızı ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy versin vermesin tüm hak, hukuk, adalet savunucularını buraya bekliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.