Güzelbahçe'de öğrenci dostu örnek muhtar

Güzelbahçe'de öğrenci dostu örnek muhtar

İzmir Güzelbahçe Siteler Mahallesi’nde muhtarlık yapan Gürcan Gürler, kısıtlı imkânlarla eğitim gören öğrencilere kitap, kırtasiye ve giysi yardımında bulunuyor.

Güzelbahçe Sitleler Mahallesi’nde 24 yıldır muhtarlık yapan Gürcan Gürler bugüne kadar 100’lerce koli kitap, defter, giysi gönderdi. Muhtar Gürler; ‘Karadeniz’den, İç Anadolu’ya, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nin ücra köşelerine bu yardımları gönderdik. Öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermek için, mesaimin bir bölümünü aralıksız bu işe ayırdım.  Sadece 2017 eğitim yılında 84 koli,  2018 yılından 48 koliyi ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdık. Bir ülkenin ekonomisinin, sanayisinin, kültürünün kalkınması için eğitim olmazsa olmazlardandır. Eğitimli birey; eğitimli aileyi, eğitimli aile; eğitimli toplumu, eğitimli toplum; eğitimli bir ülkeyi kalkındırır, büyütür. Bu konuda vatandaşlarımızla birlikte eğitime için top yekin destek ve katkı bekliyoruz. En iyi yatırım insana yatırımdır. Bunun temeli de iyi bir eğitimden geçmektedir. Bu konuda Belediyemiz bizleri her konuda destekliyor. Belediye başkanımız Mustafa İnce’ye teşekkür ediyorum bizlere vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı. Amacımız zor şartlarda eğitim gören, imkânları kısıtlı köylerde yaşayan öğrencilerimize ulaşmak. Okyanusta bir damla su da olsa, bu damlayı büyüterek büyük bir okyanus haline getiriebilriz’’ dedi.

İhtiyaç sahiplerine kırtasiye, giysi, ev eşyaları ulaştırmak isteyen vatandaşlarımızın Güzelbahçe Belediyesi Semtevleri bünyesindeki Sosyal Markete ya da mahallelerinde bulunan muhtarlıklara bırakabilirler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.