Güzelbahçe’de sorunun çözümü: “AK Belediyecilik”

Güzelbahçe’de sorunun çözümü: “AK Belediyecilik”

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, vatandaşlardan kendisine gelen şikayetlerin kaynağının belediye kaynaklı olduğunu ve bu sorunların AK belediyecilik ile çok kolay çözülebileceğini ifade etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı’na katıldı. Güzelbahçe’de özel bir eğitim kurumunda düzenlenen çalıştaya, Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arzu Günaydın ve ilçede bulunan okulların müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

YENİ UFUKLAR AÇACAĞIZ

Çalıştayın açılışında konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Türkiye’nin yeni bir yönetim sistemiyle birlikte, her alanda yeni bir döneme girdiği günlerden geçildiğini ifade ederek, “2023 Eğitim Vizyonu’nun temel amacı, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı çocuklar yetiştirmektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2002’de göreve geldiğinde ülkemizi üzerinde yükseltecek dört sütunu; eğitim, sağlık, adalet ve emniyet olarak ifade etmişti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte etkinliği ve sorun çözme kapasitesi artan Millî Eğitim Bakanlığımız da, hayata geçireceği 2023 Eğitim Vizyonu’ndaki çalışmalarla Türkiye’nin önünde yeni ufuklar açacağına dair inancımız tamdır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği gibi 2053 ve 2071 Türkiye’sinin liderleri, bu vizyonun ortaya çıkaracağı eğitim sistemimizden yetişecektir” dedi. 

VİZYONUMUZUN BAŞ AKTÖRÜ; ÖĞRETMENDİR

Öğretmenin güçlü şahsiyeti yeterince olgunlaşmadıkça içerik, teknoloji ve fiziksel alt yapının değerini bulamayacağının altını çizen Bölünmez Çankırı, “Bu yüzden vizyonumuzun ana aktörü, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği gibi öğretmendir. Unutulmamalıdır ki her eğitim sistemi öğretmenlerin omuzlarında yükselir ve öğretmeninin niteliğini aşamaz. Hedef ve eylemlerdeki kapsam ve nitelik çıtasının yüksek olduğunun farkındayız. Ancak bu iddiayı ortaya koyarken Türkiye’ye güveniyoruz. Eğitimde bir başarı hikâyesi oluşacaksa bunu tüm toplumun birlikte gerçekleştireceğine inanıyoruz. Bugün ülkemizde hemen her alanda ortaya konan başarı hikâyelerini, eğitim alanında tüm dünyanın gıptayla izleyeceği bir başarı hikâyesiyle taçlandırmanın tam zamanıdır” diye konuştu. 

guzelbahce-programi-fotograflari-(2).jpg

ŞİKAYETLERİN KAYNAĞI BELEDİYE KAYNAKLI

Çalıştayın ardından Güzelbahçe temaslarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Kaymakamlık Binasını, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret etti. AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci, AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı (Vek) Hakan Oğuzer ve AK Parti Güzelbahçe İlçe Teşkilatı da ziyaretlerde hazır bulundu. Güzelbahçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde kursları tek tek gezip kursiyerler ile ilgilenen Bölünmez Çankırı, vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinledi. AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci ile birlikte vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya çalışan Bölünmez Çankırı, belediyecilik anlamında çok fazla şikayet ile karşılaştı. 

GÜZELBAHÇE DAHA GÜZEL OLACAK

Güzelbahçe’de ulaşım, doğalgaz, sağlık ve imar konularında çok fazla şikayet dinleyen Bölünmez Çankırı, Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’yi işaret ederek, yereldeki sorunların ancak yerel yönetimler ile çözülebileceğini ifade etti. Büyükşehir’de Nihat Zeybekci ve İlçe Belediyesinde Burcu Dereci’nin seçilip göreve gelmesi halinde Güzelbahçe’nin daha da güzel olacağını ifade eden Bölünmez Çankırı, AK Belediyeciliğin Güzelbahçe’de ve Büyükşehir’de olması gerektiğini ifade etti. 

BU SORUNLARI BELEDİYE ÇÖZMELİYDİ

Vatandaşların kendisine sahada aksettirdiği sorunların çözümünün çok kolay ve istenirse ivedilikle yapılabileceğini belirten Bölünmez Çankırı, “Büyükşehir Belediyesi’nde Nihat Zeybekci Bakanımızın göreve seçilmesi halinde herkes AK Belediyecilik ile tanışacak. Sahada karşılaştığımız bizlere iletilen sorunların hepsi belediyelerin çözmesi gereken sorunlardır. Vatandaşlarımızın istekleri oldukça basit ve hemen çözüm getirilebilecek sorunlardır. Güzelbahçe’de sürekli bir doğalgaz şikayeti ile karşılaşıyoruz. Ayrıca ulaşım ve imar konusunda da ciddi sıkıntılar var. 30 bin nüfuslu bir ilçede bunların çok büyük sorun olmaması gerekiyor. İnşallah 31 Mart’ta seçilecek olan yerel yöneticilerimiz ile AK belediyeciliği İzmir’in her noktasında hissettireceğiz. Yakın zamanda Güzelbahçe’de Urla Devlet Hastanesi’nin bir polikliniğini hizmete açtık. Sağlık alanında en büyük eksikliği giderdik. Küçük bir mevzuat değişikliği ile polikliniği önce 24 saat hizmet verecek şekilde düzenleyip daha sonrasında İlçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci’nin de yakından takip ettiği 50 yataklı hastane için gerekli girişimlerde bulunacağız” ifadelerini kullandı.      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.