Güzelbahçe’de ‘Vandallar’ İş Başında

Güzelbahçe’de ‘Vandallar’ İş Başında

Güzelbahçe Belediyesi’nin yapmış olduğu Mavi Bayraklı Plaj başta olmak üzere çocuk oyun grupları, parklar ve hizmet alanları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildi.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Mustafa İnce’nin kendi sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerin ardından, yeni yapılan Mavi Bayraklı plajın kapıları kırılıp, lavaboları tahrip edildi, çocuk oyun gruplarını kırıp zarar verildi.

‘Bunu yapan zihniyeti kınıyorum’

Güzelbahçe’de birkaç bölgede bu tür tahribatların yaşandığını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ekiplerimiz her gün alanda. Parklarda yapmış olduğumuz lavaboların musluklarını çıkartıp, tuvalet taşlarını kırmışlar. Büyük bir özveri ve emek verdiğimiz Güzelbahçe’nin ilk Mavi Bayraklı Plajının duş kapılarını söküp, kırmışlar. Çocuk oyun gruplarını kırmışlar. Bu yapılanların tek bir tarifi var: ‘Vandalizm’. İnsanlıktan nasibini almamış kimselerin yaptığı davranışlar bunlar. Bu yapılanlar bizi hizmetlerimizden geriye götürmeyecektir. Yapılan davranışın kabul edilir bir yanı yok. Biz daha iyiyi daha güzeli nasıl yaparızı düşünürken bazı kendini bilmezlerin bu davranışlarda bulunmaları sadece vatana ihanet olarak tanımlarım. Ülkesini seven, milletini seven bir insan toplumun çıkarına olan bu tür hizmet alanlarına zarar vermez. Biz her şeye rağmen işimizi en iyi şekilde yapmaya ve en güzelini yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu tür davranışlarda bulunanlara karşı tepkileri göstermeleri bizlere ya da polise bilgi vermelerini istiyoruz” dedi.

whatsapp-image-2020-07-14-at-09.01.22.jpegwhatsapp-image-2020-07-14-at-09.00.14.jpegwhatsapp-image-2020-07-14-at-09.12.02.jpegwhatsapp-image-2020-07-14-at-09.12.03.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.