Güzelbahçe'de Yılın Anneleri Asker Anneleri İlan Edildi

Güzelbahçe'de Yılın Anneleri Asker Anneleri İlan Edildi

Güzelbahçe Belediyesi tarafından yapılan etkinlikle yılın anneleri olarak asker anneleri ilan edildi.

Vatani görevlerini yapan askerlerin annelerini yılın anneleri ilan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, asker annelerinin yaşanan terör olayı yüzünden her gün ölüp dirildiklerini söyledi. İnce ayrıca; "Vatan topraklarımızı koruyan ve sayelerinde rahatça uyuduğumuz Memetçiklerimizin annelerini yılın anneleri ilan ettik. Bu vesileyle askerdeki evlatları yerine ziyaret ederek ellerinden öptük” dedi.

 

Başkan İnce, Atatürk Mahallesi’nde oturan Mardin’in Midyat ilçesinde vatani görevine yapan Erdi Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti ve annesi Yasemin Yılmaz’a "Askerdeki oğlun Erdi’nin adına Anneler Gününüzü kutlamaya geldik. Allah askerliğini yapıp evine sağ salim dönmesini nasip etsin. Ülkemiz de artık bu terör belasından bir an evveller kurtulmasını diliyoruz. Ben askere giderken terör vardı, şimdi oğlum askere gidecek hala terör belası var” diye konuştu.

Asker annesi Yasemin Yılmaz da Başkan İnce’ye ziyareti için teşekkür etti ve şöyle konuştu: “ Bu terör olayları olmasa daha iyi olacağız. Oğulumun sesini duymadığım an çok kötü oluyorum. Artık televizyonu ve haberleri izleyemiyorum. Oğlum fotoğrafını gönderdi korkumdan asamıyorum. Askerden döndükten sonra asacağım.

Başkan İnce, ilçede halen askerde olan 20 gencin annesini “Yılın Anneleri” olarak seçtiklerini söyledi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.