Güzelbahçeli kadınlar için çarşı pazar

Güzelbahçeli kadınlar için çarşı pazar

Güzelbahçe’de kadınların aile bütçelerine katkıda bulunmaları için “Çarşı- Pazar” adı altında kapalı bir pazaryeri hizmete açıldı.

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nin girişinde yer alan 400 metrekarelik dükkan içerisinde 30 tezgahın yer aldığı “Çarşı-Pazar” adı altında bir “Sosyete Pazarı” açıldı. Salı ve Perşembe günleri hizmet verecek olan pazarın açılış kurdelasını CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve pazarda tezgahları bulunan kadınlar kesti.

Milletvekili Tacettin Bayır, “Herkese HAYIR’lı işler, bol kazançlar diliyorum” derken, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumu hatırlattı ve “Bu referandumun telafisi yok. Dört sene sonra tekrarı olmayacak. Bu seçimde 94 yıl önce kurulan cumhuriyeti yaşatmak isteyenlerle, cumhuriyeti ortadan kaldırmak isteyenler yarışacak. Biz cumhuriyet rejiminin kaldırılmasına hayır diyoruz” dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle kadınlara birer buket çiçek veren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de  “Aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen hanımlarımız için açtığımız bu pazar, yazın açtığımız gece pazarının bir minyatürüdür. Haftanın iki günü hizmet verecek olan pazar yerinden tüm hemşerilerimizin alış veriş yapmalarını bekliyoruz” dedi.  

Pazarda tezgah açan kadınlar da böyle bir imkan yarattığı için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye teşekkür ettiler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.