Güzelbahçeliler 2018'de doğalgaz ile ısınacak

Güzelbahçeliler 2018'de doğalgaz ile ısınacak

İzmirgaz’ın yeni Genel Müdürü Ahmet Yetik, Güzelbahçe’nin de içinde bulunduğu Yarımada’nın 2018 yılının kışını doğalgazla ısınarak geçireceği müjdesini verdi.

İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. Yetik, “Sevgili başkanım size geçmiş olsun derken bir de müjde vermek istiyorum. Doğalgaz gelecek yıl Güzelbahçe’ye geliyor. Üstelik Seferihisar ve Urla’ya da geliyor. 2018 yılının kışını Güzelbahçeliler doğalgaz ile ısınarak geçirebilecek” diye konuştu.

imgl0594.jpg

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik 'geçmiş olsun' demek için ziyaretime geldi. Çok teşekkür ediyorum. Ancak beni en çok sevindiren konu Güzelbahçeli hemşerilerimin 2018 kışını doğalgazla ısınarak geçireceği müjdesini vermesi oldu. İzmirgaz Genel Müdürü Ahmet Bey’e çok teşekkür ediyor, ben de bütün Güzelbahçeliler gibi doğalgaz ile ısınacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Burçin Yandımata’nın genel müdürlüğü sırasında Güzelbahçe Kent Konseyi “Güzelbahçe doğalgaz istiyor” diyerek 6 bin imza toplamış ve İzmirgaz Genel Müdürlüğü’ne vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.