Güzelbahçe’ye Abone Merkezi açıldı

Güzelbahçe’ye Abone Merkezi açıldı

LİSANS alanı içerisinde doğalgaz altyapı çalışmalarını hızla sürdüren İzmir doğalgaz, vatandaşlara verilecek hizmet noktalarını da aynı hızla devreye almaya devam ediyor.

İzmir’in güzel ilçelerinden Güzelbahçe’nin bu yıl doğalgazla buluşturulmasının ardından Güzelbahçe abone merkezi de açıldı. Güzelbahçe abone merkezi İzmir Doğalgazın, İzmirlilere hizmet veren 13’üncü abone merkezi oldu.

ABONE MERKEZİ TÜM İZMİR’E HİZMET VERECEK

KONUYLA ilgili bir açıklama yapan İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, doğalgazı İzmirlilerle buluşturma çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, “Her geçen yıl sayısı artan abonelerimize yerinde, hızlı ve yüksek kalitede hizmet verebilmek için işletme ve yapım ofislerimizle birlikte abone merkezlerimizin sayısını da artırıyoruz. Bu yılın önemli projelerinden biri olan Güzelbahçe’nin doğalgaza kavuşturulmasının ardından vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepleri de göz önüne alınarak Güzelbahçe abone merkezimizi açtık. Merkezimiz Güzelbahçe başta olmak üzere, bu yıl doğalgaz kavuşan diğer yakın ilçelerimiz Urla ve Seferihisar ile birlikte tüm İzmir’e hizmet verecek” dedi.

MERKEZ HAFTA SONU DA AÇIK

GÜZELBAHÇE Abone merkezi İnönü Caddesi No: 28/B adresinde faaliyet gösteriyor. Doğalgazla ilgili her türlü işlemin yapılacağı merkezde, hafta içi 08.30 – 18.30, cumartesi günleri ise 09.30 – 17.00 saatleri arasında abonelik işlemleri, tüketim faturası ve taksit ödemeleri, gaz açma ve kapatma işlemleri zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde yapılabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.