Güzelleşirken yanmayın!

Güzelleşirken yanmayın!

İzmir’in ünlü güzellik merkezi Novar Poliklinikte şikâyetlerin merkezinde yer almaya başladı. Bir vatandaşın ‘Güzelleşmek isterken yandım’ demesi ise güzelleşmek isteyenlerde ciddi korkular yarattı.

Türkiye’de güzelleşmek için estetik merkezlerinin cazip imkânları ve fiyatlarına kananların yaşadıkları sorunlarda büyümeye başladı.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de özellikle kadınların güzelleşmek uğrana harcadığı maddi ve manevi değer hızla yükselmeye devam ediyor. Birçok kişinin, güzellik merkezinden çıkanlar sanki aynı kişi oluyorlar gibi eleştiri getirse de, bu söylem kadınları güzelleşmek uğruna, daha güzel görünmek uğrana çıktıkları bu yoldan alıkoyamıyor.

Her kadının güzelleşmek hakkı iken bu hakkı kullanan kadınların güzellik merkezlerinden olan şikâyetleri de her geçen gün artmaya devam ediyor. Kimi şikâyetler sosyal medya üzerinde kalırken, kimi şikâyetler savcılıklara, mahkemelere kadar da gidiyor.

original-615835438f38dd2fa83c53c1-6158d4f745b3b.webp

İzmir’in güzellik alanında etkin merkezlerinden birisi olan Novar Poliklinik de bu şikâyetlerin odak noktası olması yolunda hızla ilerliyor. En son ünlü manken Demet Şener’i ağırlayarak güzellik ve güzelleşme konusunda tanıtım ve anlatım yapan firma hakkında, şikayetimvar sosyal medya alanına düşen şikâyetler ise korkutucu derecede.

Bir şikâyetçinin ‘Güzelleşmek isterken yandım’ demesi, bir başka şikayetçinin ‘Pişmanım’ demesi, bir başka şikâyetinin ise ‘Fiyatta yanılttılar’ diye sorununu anlatması güzellik merkezlerine ve özellikle de şikayetin odağı haline gelen Novar Poliklinikte karşı ciddi şekilde tedirginlik yarattı.

İşin uzmanları ise güzellik merkezlerinin daimi müşterisi kadınları özellikle uyarıyor, tetkik yaptırmadan, vücudunuzu tanımadan, güzellik merkezlerinin önerisiyle güzelleşmeye çalışmamalarını öneriyor. Uzmanlar her güzellik operasyonu veya dokunuşunun her kadında farklı farklı tepkiler ve sonuçlar göstereceğini belirtiyorlar.

2.jpg4-1.jpg3-1.jpg5-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.