Güzelleşmenin altın kuralı doğallığı kaybetmemek

Güzelleşmenin altın kuralı doğallığı kaybetmemek

Dünya’da tanınan İzmir estetik merkezlerinden birisi olan Estrellaestetik’in sahibesi Yıldız Uysal, güzelleşmenin altın kuralını paylaştı: ‘Doğallık’

İzmir’den çıkan ve Türkiye’de, Dünya’da tanınan estetik merkezlerinden birisi olan Estrellaestetik, Clinicasestrella sahibesi Yıldız Uysal, güzellik üzerine ilginç açıklamalarda bulundu. Güzellik kavramının ne kadar göreceli bir kavram da olsa, altın kuralı olduğuna dikkat çeken Uysal, en önemli şeyin doğallığı kaybetmemek olduğunu altını çizdi.

unnamed-(1)-574.jpg

Estrellaestetik merkezlerine her gün yüzlerce insanın, kendisini daha iyi hissetmek, daha pozitif bir yaşam sürmek ve insanlara değerli olduklarını hissettirmek amaçlı olarak geldiğini söyleyen Estrelllaestetik, Clinicasesteralla Güzellik Merkezi sahibesi Yıldız Uysal, “İnsanların en güzel yanı, güzelliğin altın kuralı doğallıktır. Güzelleşmek adına her ne yapılırsa yapılsın, doğallıktan uzaklaşmamak gerekiyor" dedi.

unnamed-(2)-450.jpg

Müşteri menmuniyetinin ön planda olduğunu ama bunun da belirli yönlendirmelerle yapıldığını belirten Yıldız Uysal, “Biz doğallığı koruyarak insanlara güzelleşmeleri konusunda yardımcı olmayı tercih ediyoruz. Kimseyi yeniden yaratmıyoruz. Onlara değerli oldukları, değerli olduklarını karşı herkes tarafından bilinecek şekilde destek oluyoruz. Sonuçta güzellik dediğimiz şey, önce kişinin kendisini iyi ve güzel hissetmesi, sonra karşısındakine iyi ve güzel görünmesidir. Onun içindir ki, konuşmadan, fikirlerimizi karşılıklı olarak bildirmeden, hiçbir müşterimize, hiçbir işlemi yapmıyoruz.  Sonuçta o da yaptırdığından mutlu olmalı, biz de yaptığımızdan. Ortaya çıkarılan güzellik, estetik, her iki tarafında sorumluluğunda ve görünürlüğünde olan şey" dedi.

unnamed-705.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.