Güzelliğinize doğal bir dokunuş

Güzelliğinize doğal bir dokunuş

Güzelliğin tamamlayıcı durağıdır, temizlik… Olmazsa olmazı ve en önemli rutinidir.

Hijyen ürünleriyle olduğu kadar güzellik ve günlük bakım ürünleriyle de fark yaratan Fresh’n Soft, güzelliğin son adımını tamamlayacak bir yardımcı sunuyor. Doğanın en özel armağanlarından papatya ve en değerli özlerini bir pakette buluşturan Fresh’n Soft, makyaj temizleme mendilleriyle güzelliğe doğal bir dokunuş bırakıyor.

Farklı cilt tiplerine, farklı çözüm önerileri

Makyaj Temizleme Mendilleri, farklı cilt tiplerine özel sunduğu çözüm önerileri ile ön plana çıkıyor. Normal/karma ciltler için taze, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sunmaya yardımcı olan mendiller, içeriğindeki papatya özü ile cildi yumuşatarak rahatlatıyor. Ayrıca içerdiği zeytinyağı özleri ile de cildin doğal nem dengesini ve esnekliğinin korunmasını sağlıyor. Kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendili ise içeriğindeki jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini gidermeye yardımcı olurken, cildi besliyor ve nemlendiriyor.

Anti- aging etkili pratik temizlik!

           

Vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü ile cildin pürüzsüz, esnek ve ipeksi bir yapıya kavuşmasına katkı sağlayan Makyaj Temizleme Mendilleri, kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. Üstelik özel içeriği sayesinde teninize canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.