Güzellik merkezlerinden yasak tepkisi!

Güzellik merkezlerinden yasak tepkisi!

Este Mega Güzellik & Yaşam Merkezi'nden Güzellik Uzmanı Esma Doğan, güzellik merkezlerine getirilen yasaklara tepki gösterdi. 

Este Mega Güzellik & Yaşam Merkezi'nden Güzellik Uzmanı Esma Doğan, "Güzellik merkezleri kapatıldı ama şuan kuaför salonları ve hastanelerde benzeri işlemler yapılmaya devam ediyor. Bizler mesleğimize sahip çıkıyoruz lütfen sizlerde Güzellik merkezlerine sahip çıkın" açıklamasını yaptı. 

basliksiz-1-200.jpg

Yazılı açıklamada bulunan Doğan, "Adalet istiyoruz! Genelge kapsamında Güzellik merkezlerinin kapatılması konusunda itiraz ediyoruz. Ben Esma Doğan 17 mayıs tarihine kadar kapatılacak olan güzellik merkezi sahibiyim. Biz güzellik uzmanları olarak eğitimlerini almış olduğumuz mesleğimizi yaparken pandemiden öncede Galoş-maske-eldiven ve tek kullanımlık materyallerle hizmet veriyorduk. Fakat şuana kadar kuaför salonları ile bir tutulduk. Onlar kapatığında kapatıldık,açıldığında açıldık. Gece yayınlanan genelge sonrasında peki ne olduda Güzellik merkezleri Hamam-Sauna ve masaj salonları ile birlikte değerlendirildi. Güzellik merkezleri kapatıldı ama şuan kuaför salonları ve hastanelerde benzeri işlemler yapılmaya devam ediyor. Bizler mesleğimize sahip çıkıyoruz lütfen sizlerde Güzellik merkezlerine sahip çıkın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.