Güzellik Uzmanı Esma Doğan'dan 'Lazer epilasyon' açıklaması

Güzellik Uzmanı Esma Doğan'dan 'Lazer epilasyon' açıklaması

Güzellik Uzmanı Esma Doğan, lazer epilasyonla ilgili yaptığı açıklamada; lazer epilasyon uygulamalarının güvenli bir şekilde kıl ve tüy problemlerini giderdiğini belirtti.

MEDYA EGE - Manisa'da buz lazer epilasyon, medikal cilt bakım, bölgesel incelme, leke protokolü, kollajen vitamin, medikal masaj ve çok sayıda farklı uygulamayla müşterilerine hizmet veren Esma Doğan Estetik&Güzellik Merkezi, yenilikleri takip eden son teknoloji cihaz, uzman personel kadro ve ekonomik uygulamalarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Profesyonelliğiyle öne çıkan Güzellik Uzmanı Esma Doğan, merkezinde de uyguladığı lazer epilasyonla ilgili açıklamalarda bulunarak, istenmeyen tüylere kalıcı çözüm arayan kişilerin tercih ettiği lazer epilasyon uygulamalarının güvenli bir şekilde kıl ve tüy problemlerini giderdiğini ifade etti.

Lazer epilasyonun, 12 yaşını geçmiş olan kıl ve tüy problemlerinden şikâyetçi olan herkese güvenle uygulanabilen bir estetik işlem olduğunu belirten Doğan, "Uzman kişiler tarafından doğru yöntemlerle uygulanması halinde herhangi bir sağlık problemi oluşturmayan estetik uygulama olup sonuçların kalıcı olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Kadın ya da erkek fark etmeden uzman kişilerin cilt analizi sonucu herkese uygulama yapılabilir" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-27-at-16-49-02.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.