HABERİNİZ OLSUN!

HABERİNİZ OLSUN!

Ali Eyce yazdı...

Edinilen bilgiye göre olay, 17 Kasım 2020 tarihinde Menderes ilçesi Çile Mahallesi’nde meydana geldi. Kavga ihbarı alan jandarma ekipleri, hemen olay yerine intikal etti. Olay yerinde yol kenarında bulunan bir aracın sol ayna kısmında ateşleyici silah deliği ve ön camın çatlak olduğu tespit edildi. Bölgede araştırma yapan jandarma, aracın bulunduğu yerin 400 metre ilerisindeki mandalina bahçesinde bir şahsın hareketsiz yerde yattığını gördü. Yapılan ilk tetkikte ise kimliği Z.T. olarak tespit edilen şahsın silahla öldürüldüğü belirlendi.3 şüpheli olayda kullanıldığı değerlendirilen silahla yakalandı. 

Bunun üzerine harekete geçen İzmir İl Jandarma Komutanlığı, jandarmanın dedektifleri (JASAT timleri), Olay Yeri İnceleme Timi ve istihbarat unsurlarının da içinde yer aldığı özel bir ekip kurdu. Yapılan detaylı çalışmalar ve teknik takip neticesinde 3 kişinin kimliği tespit edildi. Şüphelilerden biri aynı gün devriye ekibinden kaçmaya çalışırken, diğer şüpheli ise olayda kullanıldığı değerlendirilen silah ile birlikte yakalandı. Son şüpheli ise yapılan araştırmalar sonucu jandarmaya teslim oldu.3 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve tutuklandı.

Haberin tamamı bu!

Haber ise tabi!

Cümlenin en büyük sorusu kimdir?

‘Kim?’

Yani Özne!


Yukarıdaki haberi tekrar okuyun, bir adamın öldürülmesi ve üç adamın da bu ölümle ilgili olarak teslim olup, tutuklanmasından başka bir şey bulamazsınız.

Tam bir faili meçhul haber!

Haber diyorum, haber olarak verildiği için.

Düşünün, birisine diyorsunuz ki, arka sokakta Y, tartıştığı K’yı bıçaklayarak öldürdü.

Y kim? Bilinmiyor.

K Kim? 

Bilinmiyor!

Niye öldürdü? 

O da bilinmiyor!

Ölen kaç yaşında? 

Bilinmiyor!

Öldürenler kaç yaşında?

Bilinmiyor!

Bilinmiyor ama bunu siz haber olarak görün, sizin de bu kadar haberiniz olsun. 

Ne kadar haberiniz olsun diyeceksiniz, o kadar. Kim olduğunu,  kimler olduğunun ne önemi var.

Pembe köpüklü Brezilya dizi yazılmadığına dua edin.

Yunus Emre’nin dediği gibi “Bir garip ölmüş diyeler, üç günden sonra duyalar, soğuk su ile yuyalar şöyle garip bencileyin”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.