"Haç ile Hilal’in son savaşında Cumhurbaşkanımızın yanındayız"

"Haç ile Hilal’in son savaşında Cumhurbaşkanımızın yanındayız"

Ayhan Yıldız “15 Temmuz’u bizlere unutturmaya, farklı algı oluşturmaya çalışıyorlar."

15 Temmuz’daki hain darbe kalkışmasının Haç ile Hilal’in son savaşı olduğunu ve bu savaşta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını hatırlatan Ayhan Yıldız “15 Temmuz’u bizlere unutturmaya, farklı algı oluşturmaya çalışıyorlar. 15 Temmuz darbe kalkışması eğer başarılı olsaydı ne biz burada bir açılış yapabilirdik, ne de bu ülke bu kadar rahat olabilirdi” dedi.

Ergenekon Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği İzmir İl Başkanlığının açılışı gerçekleştirildi. Bayraklı ilçesi Adalet Mahallesi Haydar Aliyev Caddesi No:63’teki açılışa Tanrıkut Diriliş Teşkilatı Genel Başkanı İlteriş Merthan Gece, Ergenekon Ocakları Kocaeli İl Başkanı Yakup Nuray, Ergenekon Ocakları Ankara İl Başkanı Ayhan Tunçel, Sivil Toplum Kuruluşlarının Dernek Başkanları, milliyetçi ve vatansever vatandaşlar katıldı. Açılışta şehitlerin ruhlarına Kur’anı Kerim okundu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendi, ardında lokma ikramı yapıldı.

HÜKÜMETİMİZİN YANINDAYIZ

Açılış konuşmasını yapan Ergenekon Ocakları İl Başkanı Mükail Erol Yıldız “Ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreçte, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı uyarmak ve hükümetimiz yanında birlikte mücadele ederek, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak amaç ve hedefi ile yola çıktık. Bu günün aynı zamanda 12 Mart İstiklal Marşının kabul edilmesine denk gelmesi ayrı bir önem taşıyor. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ‘Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın’ dileği bizim yönümüzü belirliyor” dedi.

VATANINI SEVEN MİLLİYETÇİ BİR TEŞKİLAT

Ergenekon ocaklarının yaklaşık 14 ay önce bir avuç vatansever ile kurulmuş, onbinlere ulaşmış, vatanını seven milliyetçi bir teşkilat olduğunu belirten Ergenekon Ocakları Genel Başkanı Ayhan Yıldız da “Bu anlamda Türkiye’de vatanını seven sivil toplum örgütü, siyasi parti, kurum ve kuruluşlarla omuz omuza, dirsek dirseğe bugüne kadar birlikte çalışarak geldik. Bugünün hem Ergenekon Ocakları İzmir İl başkanlığını açtığımız gün olması, hem 12 Mart İstiklal Marşımızın kabul edildiği gün, hem de Erzurumlu olmam hasebiyle Erzurum’un kurtuluş günü güzel bir tevafuk oldu. Bizler Nene hatunun çocuklarıyız, bizler kürtüyle, lazıyla, çerkeziyle, alevisiyle, sünnisiyle, arabıyla yüce Türk Milletiyiz. Bu anlamda vatanımız ikinci bir kurtuluş savaşı yaşamaktadır. Bunu zaman zaman örneklerini görüyoruz, Almanya’da, Hollanda’da ve İsveç’te yaşananlar bunların ispatıdır. Bizler Ergenekon Ocakları olarak 15 Temmuz’da hain darbe kalkışmasından sonra Ankara il başkanlığının organize ettiği Amerikan Büyükelçiliğinin önünde yaptığımız basın açıklamasında bu bir Haç ile Hilal’in son savaşıdır. Bu savaşta başta Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin emrinde olduğumuzu söylemiştik. 15 Temmuz’u bizlere unutturmaya, farklı algı oluşturmaya çalışıyorlar. 15 Temmuz darbe kalkışması eğer başarılı olsaydı ne biz burada bir açılış yapabilirdik, ne de bu ülke bu kadar rahat olabilirdi” dedi.

HOLLANDA’DA YAPILANLAR AVRUPA’NIN DEMOKRASİ AYIBIDIR

16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkındaki görüşlerini açıklayan Ergenekon Ocakları Genel Başkanı Ayhan Yıldız “Anayasa değişikliği ile yapılacak olan referandum ile yeni bir döneme girdik. Türkiye’de her evet veren de vatanın evladıdır, her hayır veren de vatanın evladıdır. Ama hayır oyu veren insanların içinde gerçek hainlerde vardır, üzüntümüz bundandır, yoksa hayır oyu verende bizim canımızdır, başımızla beraberdir. Avrupa’da İslama Fobi olarak karşımıza çıkarak, Türk Milletini ve Müslümanları istemediklerini söyleyerek yeni bir nazi kalkışmasına girdiler. Hollanda’daki ve Avrupa’daki vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz, Bakanımızı yalnız bırakmadıla. Hollanda’da Türklere yapılan insanlık dışı görüntüler Avrupa’nın demokrasi ayıbıdır.” diye konuştu.

TÜRK MİLLETİNİN FEDAİLERİYİZ

Aylar önce flamalarındaki bozkurt ve hilalin yönünü, İslam Aleminin ve Türklerin yeni düşmanı olan Avrupa ve Amerika’nın yönüne sola döndürdüklerini hatırlatan Ayhan Yıldız “Bütün Avrupa’da ve Amerika’da yaşayan toplumlara sesleniyoruz, halk olarak siz bizim düşmanımız değilsiniz, yönetildiğiniz hükümetlere tepkimiz ve tavrımız. Biz barıştan yanayız, bizler hala dünya da geçerli olan 10’lu askeri sistemin kurucusu yüce hakan Mete hanın torunlarıyız, bizler zamanın papasına diz çöktüren kral Atila’nın torunlarıyız, bizler Kudüs’te haçlıyı yenen Selahattin Eyyübi’nin torunlarıyız, bizler Fatih’in torunlarıyız, bizler Hz. Yavuz’un torunlarıyız, bizler ülkeyi İşgalden kurtaran silah arkadaşlarıyla birlikte bizlere bu ülkeyi emanet eden Mustafa Kemal’in askerleriyiz, bizler dünyaya meydan okuyan, dik duran, yeni bir Sevr’e ve Lozan’a karşı çıkan, hayır diyen Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşlarıyız, bizler yüce Türk Milletinin fedaileriyiz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.