Hadise'yi, Bergama Festivali’nde 25 bin kişi izledi

Hadise'yi, Bergama Festivali’nde 25 bin kişi izledi

Bergama’da 7 gün sürecek olan Kermes Festivali'nin ilk gün Hadise konserini 25 bin kişi izledi.

87. Uluslararası Bergama Kermes Festivali’nin ilk gününde Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Pop Star Hadise’yi yaklaşık 25 bin kişi izledi. Sanatçı Hadise’ye plaket veren Belediye Başkanı Hakan Koştu, muhteşem konser için teşekkür etti.

bergama-hadise1.jpeg

Atatürk’ün öngörüsü ile 1937 yılından itibaren aralıksız olarak organize edilen ve bu yıl 87.’si düzenlenen Uluslararası Bergama Kermes Festivali’nin ilk günü yerli yabancı halk oyunları gösterileri, birbirinden renkli görüntülerin yer aldığı kortej yürüyüşü ve finalinde sahne alan Hadise konseri ile Bergama muhteşem bir gün geçirdi.

bergama-hadise5.jpeg

UNESCO Dünya Mirası Bergama’nın tanıtımı için Atatürk’ün talimatı ile başlanan ve 87 yıldır geleneksel “Bergama Kermesi” adıyla hafızalarda yer edinen, sanat ve kültür festivali, ilk gününde coşkuyu doya doya yaşadı. İlk günün konserinde Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Pop Star Hadise, yaklaşık 25 bin kişi ile her bir şarkısını birlikte söyledi. Sahne etrafına kurulan dev ekranlarla gençler dansın ve müziğin ritmine kendini bıraktı. Sanatçı Hadise’nin, yüksek sahne performansı, yaklaşık 25 bin kişinin coşkusu ile birleşince ortaya son yılların en muhteşem meydan konserlerinden birisi çıktı.

bergama-hadise3.jpeg

Bu yılki kermes festivalinde ilk defa yabancı bir pop star yıldızının da konser vereceğini açıklayan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Yabancı Pop Star Yıldızı İnna ile 23 Haziran 2023 Cuma akşamı saat 21.30’da Cumhuriyet Meydanı’mızda muhteşem bir konser daha yaşamaya tüm İzmir’imizi çevre il ve ilçelerimizdeki vatandaşlarımızı davet ediyorum. 20 Haziran 2023 Salı akşamı Orhan Hakalmaz Konserimize, 21 Haziran 2023 Çarşamba akşamı Sefo Konserimize, 22 Haziran 2023 Perşembe akşamı Yüksek Sadakat Konserimize, 23 Haziran 2023 Cuma akşamı İnna Konserimize, 24 Haziran 2023 Cumartesi Linet ve Eşref Ziya Konserlerimize, festivalimizin son günü 25 Haziran 2023 Pazar Muazzez Ersoy ve Gamze Matracı Konserlerimize herkesi bekliyorum. Festivalimizin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

bergama-hadise-1-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum