Hafız Mustafa, Dubai’de mağaza açtı!

Hafız Mustafa, Dubai’de mağaza açtı!

Dubai Mall’da açılan mağazasıyla Türkiye dışına taşıyan Hafız Mustafa, Osmanlı’nın meşhur lezzetleri ile dünyayı tatlandıracak!

Eminönü-Bahçekapı’da başlayan yolculuğuna İstanbul’da 11 şube ve Dubai Mall’daki yeni mağazasını ekleyen Hafız Mustafa, 155 yıldır değişmeyen lezzeti ve hizmet kalitesini Dubai’ye taşıdı. İddialı tatlılarıyla lezzet şöleni yaşatan marka, rengarenk akide şekerleri, Uluslararası Üstün Lezzet Ödülü’ne sahip Sütlü Osmanlı Saray Kadayıfı, 60’ın üzerinde lokum çeşidi, altın sarısı çıtır çıtır baklava çeşitleri, patenti Hafız Mustafa’ya ait çikolatalı baklavası, Halep Sarması, Antep burması, kuşgözü, kadayıf, manda sütüyle hazırlanan muhallebi, kazandibi, 20’nin üzerinde sütlü tatlı çeşidi, meyveli-çikolatalı yaş pasta çeşitleri ve çok daha fazlasını şimdi Arap Yarımadası’nda ticaretin başkenti Dubai’de bölgenin en büyük alışveriş merkezi Dubai Mall’daki mağazasında buluşturuyor. Hafız Mustafa Dubai’de 500 metrekarelik mağazasında 200’ü aşkın ürün çeşidi ile hizmet verecek.  Dubai’de açtığı 2.000 metrekarelik üretim tesisinde 120’yi aşkın ürünü yerinde üreterek mağazasında alıcılarıyla buluşturacak. Lokum, çikolata ve draje çeşitleri ise İstanbul’da üretilerek Dubai’de misafirlerine sunulacak. İstanbul’a ayak basan neredeyse bütün turistlerin uğrak yeri haline gelen Hafız Mustafa’nın Dubai Mall’daki mağazasında geleneksel tüm lezzetleri bulmak mümkün. Osmanlı’ya olan bağlılığını ve özlemini, imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbul’dan gelen lezzetlerle gideren Arap dünyası, Dubai Mall’da yüzyıllardır değişmeyen lezzetleri bulacağı Hafız Mustafa mağazasında buluşmaya başladı.

hafiz-mustafa-dubai-(4).jpg

İstanbul’daki şubelerinin ardından yoğun taleple yurt dışındaki ilk mağazasını Dubai’de açarak Hafız Mustafa’yı dünya markası haline getiren Ongurlar Ailesi, Osmanlı’nın eşsiz tatlarını değişmeyen reçetesi ve Hafız Mustafa’ya olan gönülden bağlılığıyla misafirlerine sunuyor.  Hafız Mustafa’nın birbirinden eşsiz tatlarını İstanbul’daki 11 şubesinde ve Dubai Mall’daki ilk yurt dışı mağazasında deneyimleyerek Osmanlı ruhunu yaşayabilirsiniz. Geleneksel Türk-Osmanlı lezzetlerini @hafizmustafa1864 instagram hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.