Hafız Mustafa'dan kış tatlılarını sevenlere müjde!

Hafız Mustafa'dan kış tatlılarını sevenlere müjde!

İstanbul’daki Hafız Mustafa şubelerine gelerek veya Dubai Mall’daki yeni açılan Hafız Mustafa mağazasını ziyaret ederek lezzet şölenine ortak olabilirsiniz.

Hafız Mustafa, birbirinden lezzetli geleneksel tatları değişmeyen hizmet ve lezzet kalitesiyle misafirlerine sunmaya devam ediyor. Osmanlı Saray Mutfağı’nın gözde yiyeceklerinden, Anadolu’nun hemen hemen her yerinde sıkça tüketilen bal kabağı, Ankara’da özel mahsul olarak Hafız Mustafa misafirleri için yetiştiriliyor. Hafız Mustafa’nın şubelerinde en tatlı halleriyle yerini almaya başlayan, kış aylarının gelmesiyle birlikte sofraları renklendiren, sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen bal kabağı ile yapılmış birbirinden lezzetli tatlıları deneyimleyerek damaklarınızı şenlendirebilir, sofraların renkli yüzü kabağın lezzetine ortak olabilirsiniz. Tadıyla ağızları tatlandırdığı kadar görüntüsüyle de iştah açıcı olan balkabağı özellikle soğuk kış günlerinde sofraları şenlendirerek vücudun enerjisini artırdığı gibi hastalıklardan da korunmaya yardımcı oluyor. 

Bir Hafız Mustafa klasiği: Kabak tatlısı

Parlak renkli görüntüsüyle iştah kabartan, damaklardan silinmeyecek tahin ve cevizle süslenen kabak tatlısı Hafız Mustafa’nın İstanbul’daki şubelerinde ve Dubai Mall’daki mağazasında misafirlerini bekliyor. İsteğe göre pekmez ve kaymakla da servis edilebiliyor.

Muhallebinin en renkli hali: Bal kabaklı muhallebi

Muhallebi ile bal kabağının tatlı buluşmasını Hafız Mustafa’nın şubelerinde deneyimleyebilirsiniz. Tadıyla olduğu kadar görüntüsüyle de gönülleri fetheden bu tatlı, muhallebinin üzerine bal kabağı püresi eklenerek iri çekilmiş ceviz veya fındığın birleşiminden oluşuyor. Hafızalardan silinmeyecek bu lezzet şölenini Hafız Mustafa’da tadabilirsiniz.

Yaş pastayı bal kabaklı denemek isteyenlere: Beyaz çikolatalı bal kabaklı pasta

Hafız Mustafa, soğuk kış aylarında sıkça tüketilen bal kabağından yaş pasta yaparak pasta sevenler için farklı bir alternatif sunuyor.  Bal kabağına en çok yakışan ceviz ve beyaz çikolata da bu lezzete ortak oluyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.