Haftanın sanatçısı Aynur Aydın

Merhabalar. Bu hafta yazımı yazmak değerli bir ismin yeni parçasının çıkışını bekledim. Çıkaracağı yeni şarkıyla uzun zamandır hasret kaldığımız ve özlediğimiz hit parçalara bir yenisini ekleyeceğinden hiç şüphem yoktu. Aynur Aydın’ın “Salla” ‘sı tüm dijital platformlarda yerini aldığında da bu konuda hiç ama hiç yanılmadığımı bir kez daha anladım.

atabenli-aynuraydinsalla.jpg

Salla yapamam senle asla!

Aynur Aydın her zaman kendi kadar güzel sesiyle de kalbimize taht kurmuş bir isim. Bir sanatçıda en çok takdir ettiğim, hiç şüphesiz hemen hemen her mekanda sahne alabilmesi. Müzikal geçmişi ve canlı performanslarıyla çıktığı her mekanı hınca hınç dolduran isim, Turaç Berkay Özer ile birlikte çıkardığı bir önceki parçası “Bana Aşk Ver” hala listelerden düşmemişken; “Salla” adlı teklisiyle yeniden tüm dijital platfformlarda zirveye yerleşmeye başladı.

Deli yok karşında…

Seyhan Müzik etiketiyle geçtiğimiz günlerde bizimle buluşan yepyeni parçanın sözleri Genco Ecer’e, müziği ve düzenlemesi ise Bertan Asllani’ye ait. Şarkının yakaladığı ritim ve altyapıda kullanılan soundlar tam da günümüze uygun, insanları yerlerinden oynatacak cinste. Bu işin altından da sürekli bitmek tükenmek bilmeyen kıpır kıpır enerjisiyle Aynur Aydın’dan başkası kalkamazdı. Dikkatli dinlediyseniz bu yenilikçi parçanın sözlerinde hem geçmişe, hem de geleceğe dair oldukça fazla atıf bulunuyor. ‘Umut’ hayatımızın her inişinde ve çıkışında bizi kendimize getiren yegane öge. Aynur Aydın’ın “Salla” adlı teklisinde de bu en çok ihtiyacımız olan umuda fazlaca pozitif yönde rastlamamız beni çok ama çok memnun etti.

Göz göre göre gel diyemem, üzerim sonra

Hit olacağına gönülden inandığım “Salla” şuan tüm dijital müzik platformlarında yayında. Klip yönetmeni denince akla gelen ilk isim olan Nihat Odabaşı ise bu güzel parçanın video klip çalışmasının yönetmen koltuğunda oturan isim olmuş. Sabırsızlıkla izlemeyi beklediğim klip, 2 Kasım Cuma günü hem YouTube’da hem de tüm müzik kanallarında yayında olacak. Kısa süren sessizliğini “Salla” ile bozan sevgili Aynur Aydın’a bol bol izlenme, dinlenme ve sahneler diliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.