Hain talimat ortaya çıktı

Hain talimat ortaya çıktı

Bir bir harekete geçiyorlar

Bayraktar tarafından Türkiye'nin yerli olarak üretilen ve terörle mücadele aktif rol alan İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava araçları (SİHA) birçok başarılı operasyona imza atıyor. Özellikle yerli İHA'nın silahlandırılması sonrası PKK'ya büyük darbe vuruldu.

pkk-dan-hain-talimat-bir-bir-harekete-geciyorlar-3062626.jpeg

İlk operasyona çıktığı günden beri onlarca teröristi etkisiz hale getiren SİHA'lar kısa sürede terör örgütünün en korkulu rüyası haline geldi. Yerli İHA’ların envantere girmesiyle beraber teröristler ya taktik İHA'lar tarafından izleniyor ve Mehmetçik tarafından operasyonla etkisiz hale getiriliyor ya da SİHA'lar tarafından direkt olarak etkisiz hale getiriliyor.

Sadece son 3 günde SİHA'lar 10'ndan fazla PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN ‘SİHA’ TALİMATI

SİHA'la engel olmayan ve ağır darbe yiyen terör örgütü PKK'nın yandaşlarına ve kendisine yakın medya organlarına SİHA'lar hakkında yalan haberler yapılması yönünde talimat verdiği ortaya çıktı.

İHA'LAR KÖYLERİ BOMBALIYOR YALANI

Terör örgütünün talimatı sonrası sosyal medyada SİHA'lar köyleri bombalıyor gibi ilgili yalan haberler servis edilmeye başlandı.

Özellikle sosyal medyadan yalan haberler paylaşan terör örgütü yandaşları SİHA’lar hakkında dezenformasyon oluşturmaya çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.