HAKAN DOĞANAY DOĞUMGÜNÜNDE FOÇA FOK SAHNESİNDE

HAKAN DOĞANAY DOĞUMGÜNÜNDE FOÇA FOK SAHNESİNDE

Hakan Doğanay 3 Şubat 2017 Cuma gecesi sevenleriyle buluşacak.

Bir süre önce İzmir’in sakinliği ve güzellikleriyle ünlü turistik İlçesi Foça’ya yerleşen ünlü televizyoncu ve müzisyen Hakan Doğanay 3 Şubat 2017 Cuma gecesi sevenleriyle buluşacak. Özel orkestrası eşliğinde özel bir konserle hemşehrilerine seslenecek olan Doğanay doğum gününü de sahnede kutlayacak.

 Fok Bar’da ki konser için kapılar 20.00’de açılacak. Doğanay konseri 21.00’de başlayacak. Cover şarkılardan oluşan repertuarının yanı sıra sevilen güncel parçalarla dolu harika bir performans vadeden şarkıcı ilk kez sahne alacağı Foça'da Foçalıların yanı sıra Manisa, İzmir ve yakın yerleşim yerlerinden müzikseverleri de birlikte olmaya davet etti. Hakan Doğanay; “ 3 Şubat benim doğum günüm. Yine sahnedeyim. Sizlerle ve coşkuyla kutlayacağım. Foça’ya gelmek her zaman bir taşla iki kuş vurmaktır. Gündüz tatil yapın. Gece müziğin tadına varın. Hem dinlenin, hem eğlenin.”dedi.  

Bir buçuk saat sürecek Hakan Doğanay konserinin ardından sahneye Fok Bar'ın sürekli grubu Radio çıkarak canlı performans sergileyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.