Hakan Ekinci’nin Ölümü İle İlgili Ön Rapor Çıktı

Hakan Ekinci’nin Ölümü İle İlgili Ön Rapor Çıktı

Serap Paköz’ün sunumuyla yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci’nin ölümüne dair gelen ön rapor damgasını vurdu.

Esenyurt’ta ki evlerinde bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci’nin annesi Gülizar Ekinci, babası Mehmet Ekinci, babaannesi Habibe Ekinci, yengesi Yeter Ekinci canlı yayına katıldılar. 


“Hakan Ekinci’nin ölümü ile ilgili Adli Tıp Kurumundan ön rapor geldiğini ve ön raporda kendi canına kıydığına yönelik bir ifade olduğunu, sargı bezi sarılmak suretiyle dendiğini” söyleyen Serap Paköz, Yrd. Doç. Dr. Taner Güven’e; “Bu şekilde intihar vakaları var mı?” diye sordu.
 
Adli Tıp’tan gelen ön raporu yorumlayan Yrd. Doç. Dr. Taner Güven; “Bu şekilde intihar vakaları ender olarak görülebilir; ama ben 13 yaş gibi küçük bir yaşta hiç duymadım,  literatürde de okumadım. Dünyada ise çok çok ender bir durum. Bu ön rapor, ön rapor ne demektir? Burada henüz tamamlanmayan tetkikler var demektir. Bağla boğmada sonuç büyük oranda cinayet yada kazadır. Cinayetlerde de bir kişinin diğerinden çok çok güçlü olması gerekir” dedi.  
 
“Ailenin bu bir cinayet söylemi mantık dışı değil o zaman” diyen Serap Paköz’e katılan Yrd. Doç. Dr. Taner Güven de; “Ben de olayda bir ikinci şahsın olduğunu düşünüyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.