Hakan Ekinci’nin Ölümü İle İlgili Sır Perdesi Aralanıyor Mu?

Hakan Ekinci’nin Ölümü İle İlgili Sır Perdesi Aralanıyor Mu?

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci’nin ölümü ile ortaya çıkan yeni iddialar damgasını vurdu.

Serap Paköz, programın ilerleyen saatlerinde Hakan Ekinci’nin ağabeyi Ersin Ekinci’nin, sosyal medyadan tanıştığı Burak Güngör isimli kişiyi telefon bağlantısı ile canlı yayına konuk aldı. Yayına katılan internet fenomeni Burak Güngör; “Bundan birkaç yıl önce Rusya’da online bir oyun çıktı. Bu oyun Hakan’ın, oynarken hayatını kaybettiği iddia edilen oyun değil. Bu oyunda görevler veriliyor. Bir saçını sıfıra vur, iki koluna jiletle yara yap…  Araya giren Serap Paköz; “Bu oyun bir deniz hayvanının adını mı taşıyor” diye sordu. Evet diyen Burak Güngör; “Takipçilerim bana bu olaydan bahsedip, olayın bu oyunla ilgisi olabilir mi? diye sordular. Ben araştırdım; ama ihtimal vermedim. Sonra takipçilerim bana Ersin Ekinci’nin, sosyal medya paylaşımlarını gönderdiler. Gönderdikleri paylaşımda ismi hayvan adı olan oyunun konu olduğu haberlerle ilgili çıkan fotoğraflar vardı. Bu durum da beri şüphelendirdi.” dedi.  

 

Oyunun sonu ölümle bitiyor

Burak Güngör; “Videoyu yayınladığım günün akşamında Ersin, bana mesaj attı. Videoyu kaldırmamı istedi. Ben de nedenini sordum. Videoda olayla alakalı ahlak dışı bir bildiri yoktu, kaldırmayacağımı söyledim. Beni tehdit etti. Ben de bunun üzerine olayı sizlerle paylaştım. Bu oyun 50 gün sürüyor ve oyunun sonu ölümle bitiyor” dedi.

 

Serap Paköz; “Ersin, neden videoyu kaldırmasını istedin?” diye sordu Ersin Ekinci; “Kardeşimin ve benim adım soyadım geçtiği için kaldırılmasını istedim. Ben bu oyun ile ilgili paylaşımı 5 Haziran’da yaptım. Başka bir hesap daha kullandığım için paylaşımımı kaldırmayı unutmuşum” dedi.

 

Bu oyun 50 gün sonra bitiyor

Serap Paköz; “Sen bu paylaşımı 5 Haziran tarihinde yapıyorsun. Bu oyun 50 gün sonra bitiyor bu tarih de Hakan’ın öldüğü 25 Temmuz’a denk geliyor. Hakan’ın, bu oyundan haberi bile yok diyorsun; ama sen oynuyorsun değil mi? diye sordu Ersin; “Ben de oynamıyorum”

 

Burak Güngör; “Hakan ve Ersin’in oynadığı oyunun başkanı var. O kişi yazdı bana Ersin’in, bu oyunu çok araştırdığını ve Hakan’ın da bu oyundan haberi olduğunu” dedi.  

 

Serap Paköz, Burak Güngör’e şunu mu demek istiyorsun; “Bu oyunda çeteleşmeler olabiliyor. Ersin ile olan husumetten dolayı Hakan’a, zara verilmiş olabilirler mi?”

 

Burak Güngör: “Onu bilmiyorum; ama bu deniz hayvanın adı ile alınan oyunun sonu ölümle bitiyor, bunu söyleyebilirim. Birinde oynayan kişiye kendini yüksek bir yerden at, kendini dereye at deniliyor yada öldürme emri verilebiliyor”

 

Serap Paköz; “Ersin, sen Hakan’ın bu oyunu oynamadığını nerden biliyorsun?”

 

Ersin; “Bilgisayardan bir oyuna girdiğinde telefon numarası referansı yazması gerekiyor o zaman da oynadığı oyun benim, annemin yada babamın telefonuna düşüyor” dedi.

Hakan’ın hesabına girmeye çalıştılar

Baba Mehmet Ekinci; “Cuma günü Hakan’ın hesabına girmeye çalıştılar. Kimin girmeye çalıştığını öğrenip, bugüne yetiştiremedim” dedi.

 

Çok tehlikeli bir oyun

Burak Ekinci; “Ben size bir mail gönderdim bu mailde Ersin ve Hakan ile ilgili bilgiler var.

Bu maili inceleyin, size yardımcı olacağını düşünüyorum. Ersin’in bu oyunu çok fazla araştırdığı, Hakan’ın ailevi problemlerinin olduğu… bu mailde yazıyor” dedi.  

 

Taner Hoca; “Hayvanın adı ile alınan oyunun sonunda kardeşini öldür diye bir komut gelebilir mi?” diye sordu. Burak; “Gelebilir. Ben, Ersin’in bu oyunu oynadığını iddia etmiyorum; ama bilgi sahibi olduğunu biliyorum. Bu oyun çok tehlikeli bir oyun. Sosyal medyada oyunun adını etiket olarak yazdığınızda psikolojik rahatsızlığınız mı var, size yardımcı olabilir miyiz? diye soruyor” dedi.

 

Burak Güngör; “Takipçilerim bana ulaştılar. Konu hakkında araştırma yapıp, bir video yayınladım. Ersin’den aldığım tepki beni rahatsız etti” dedi. Serap Paköz, Ersin’e “Sen neden özellikle Burak’ın paylaşımından rahatsız oldun” diye sordu. Ersin; “Diğer hesabıma kardeşini sen öldürdün diye mesajlar geldi. Ben de rahatsız oldum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.