Hakan Ekinci’nin Ölümü İle İlgili Gizli Tanığın İfadesi Şoke Etti

Hakan Ekinci’nin Ölümü İle İlgili Gizli Tanığın İfadesi Şoke Etti

Serap Paköz’ün sunumuyla hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” programına (bugün) Hakan Ekinci’nin ölümü ile ilgili ortaya çıkan gizli tanık damgasını vurdu.

Serap Paköz; “25 Temmuz günü Esenyurt’ta ki evlerinde bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci’nin, ölümü ile ilgili tüm ailenin bilgisine başvuruyoruz. Bugün çok önemli bir gelişme yaşıyoruz. Gizli bir tanık çıktı ortaya çıktı. Bize detayları baba Mehmet Ekinci anlatacak. Tanık bugün savcılığa giderek, ifadesini verdi. Bu gizli tanık kimi yalanlıyor?” sözleriyle programa başladı.

Baba Mehmet Ekinci; “Tanık beni buldu. Biraz çekiniyor. Anlatılanları dinledikçe kendimi vicdanen rahatsız hissettim. Her şeyi anlatmaya karar verdim. Beni savcılığa götürürsen ifade veririm dedi.  Ben de bana da anlatmasını istedim, anlattı” dedi.  

Gizli Tanık Kimleri Yalanlıyor?

Gizli tanığın anlattıklarını baba Mehmet Ekinci şöyle anlattı: “25 Temmuz günü eczaneye gittim sonra biraz dolaştım eski komşularımı ziyaret etmek için sizin evin tarafa gittim.  Orada Filiz’i gördüm. Saat 3 – 3,5 sıralarıydı, bana Hakan öldü dedi. Annemi de görmüş kapının önünde oturmuş, ağlıyormuş. Yanında da kapının önünde Meral ve Yeter varmış”

Şok edici bir bilgi bu diyen Serap Paköz; “Yenge Yeter saat 17:30’da Hakan’ı kapıyı kırarken gördüm dedi. Kızlar Filiz ve Elif 13:00’te evden çıktık 19:00’da eve döndük diyorlar. Sadece daha önce o gün kızları 16:30’da gördüğünü iddia eden bir tanık daha olmuştu” dedi.

Nasıl bir vicdanları var?

Anne Gülizar Ekinci; “Günlerce gelip, gittiler buraya… Nasıl bir vicdanları var” diyerek, aileyi suçladı.

Amca Seyfettin’in kızları Filiz ve Elif’in savcılıkta ifade verdiler

Serap Paköz, gizli tanık ile birlikte Amca Seyfettin’in kızları Filiz ve Elif’in de bugün savcılıkta ifade verdiklerini açıkladı.

Hakan Ekinci’nin ölümü ile ilgili adım adım gerçeğe yaklaşılırken, gizli tanığın ifadesini neleri değiştireceği heyecanla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.