Hakan Kandemir yönetim kurulunda!

Hakan Kandemir yönetim kurulunda!

RATEM’in yeni asil ve yedek üyelerinin belirlendiği genel kurulda, Radyo Ege Ceo’su Hakan Kandemir, RATEM’in yönetim kuruluna seçildi.


RATEM Sayman’ı Zafer Beyaz bugün yapılan Genel Kurul’a ilişkin, Son Mühür’e özel açıklamalarda bulundu. Sayman Beyaz; “Çok güzel ve nezih bir şekilde uzun zamandır ertelenen seçimimizi demokratik bir şekilde gerçekleştirdik. Radyo ve televizyonun sorunları bitmez ve biz bunları dile getirmeye hep devam edeceğiz. Kamu olsun, teliflerin düzenlenmesi olsun bu konularda taleplerimiz var. Pandemi ekonomik daralmamın tadı-tuzu oldu malum. Bizler kredi, komi desteği gibi alanlardan da yararlanamıyoruz. Bu sürecin, İlk 4 ay içerisinde desteklenen meslek grubunda da değildik. Akabinde Kültür Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlık bünyesinde az da olsa desteklendik” dedi.

hakan-kandemir-oy-kullanirken.jpeg

Önümüzdeki dönem gümbür gümbür projelere gelecek

Seçim sonrası yapılacak projeleri anlatan Beyaz, TV ve Radyolar için Network ağı oluşturacaklarını söylerken; “ Radyo ve televizyonlar için yeni destekler aldık. Dijitalleşen Dünya’da, radyoyuda dijitalleştirelim dedik. Yeni projeler, PR çalışmaları mevcut. Bunlardı bugün genel kurul ile her birlikte, oylarla kabul ettik. Yeni gelirler sağlayıp, bunların sürekli olmasını sağlayacağız. Önümüzdeki dönem çok güzel projeler var” şeklinde sözlerine son verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.