Hakan Özbadur, Urla halkının sorunlarını dinledi

Hakan Özbadur, Urla halkının sorunlarını dinledi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte Urlalıların sorunlarını dinleyen CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile birlikte Urlalı vatandaşların sorunlarını dinledi. Urla'nın 37 mahallesinde aynı anda İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ile birlikte halk buluşmalarının devam ettiklerini söyleyen Özbadur, akaryakıt zamları, yüksek kiralar ve hayat pahalılığından şikayet eden esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti.

8eefd61d-5cf5-4a8f-a023-178bd9607298.jpg

Başkan Özbadur, ziyarete ilişkin paylaşımında "Urla'nın 37 mahallesinde aynı anda İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile birlikte esnafımızla Urla halkının sorunlarını dinledik" ifadelerini kullandı.

fuvsxo3x0aa-ati.jpg

Yücel ise "İl yönetim kurulu üyelerimizle birlikte esnaf ziyaretleri ve halk buluşmalarımıza bugün de Urla da devam ettik. Gündem akaryakıt zamları, yüksek kiralar ve hayat pahalılığı. Herkesin derdi aynı 'geçinemiyoruz'" ifadelerine yer verdi.

45c51106-9261-47dd-9b42-917190a7cab4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.