Hakan Şükür'e yakalama kararı!

Hakan Şükür'e yakalama kararı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Twitter üzerinden hakaret ettiği iddia edilen Hakan Şükür hakkında yakalama kararı çıktı.

Edinilen bilgiye göre Bakırköy 28. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bu gün görülen duruşmaya bu davanın tutuksuz sanığı Hakan Şükür katılmadı.

Şikayetçi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı duruşmada avukatı Ferah Yıldız temsil etti.Duruşmada tanık olarak dinlenen Bekir S, kendisine ait twitter hesabı olduğunu, sanık Hakan Şükür'ün de kendi Twitter hesabı üzerinden mesaj yoluyla ileti yolladığını anlattı.  Hakan Şükür'ün söz konusu mesajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili hakaret içeren videoları kendisine gönderdiğini anlatan tanık Savran, Hakan Şükür'ün kendisine de hakaret ve iftira içerikli mesajlar gönderdiğini söyledi. Tanık Savran "Ben de bu hususu gerekli yerlere ihbar ettim. Ben Cumhurbaşkanımızı devletin temsilcisi olarak gördüğüm için ihbar etme gereği duydum" dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı Ferah Yıldız da şikayetçi olduklarını söyledi. Suçtan zarar görme ihtimaline binaen müşteki Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davaya taraf olarak katılma talebini kabul eden mahkeme,  Ferah Yıldız'ın da müdahil avukatı olarak duruşmalara kabulüne karar verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.