Hakan Şükür'ün Babası Tutuklandı!

Hakan Şükür'ün Babası Tutuklandı!

Hakan Şükür'ün babası hakkında tutuklama talebi

FETÖ'nün giriştiği 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm ülkede FETÖ'ye yönelik başlatılan soruşturmalar çerçevesinde Sakarya'da gözaltına alınan eski AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür hakkında tutuklama talebinde bulunuldu.

TSK içerisinde bulunan darbeci askerlere yönelik olarak başlatılan FETÖ temizliğinin yanı sıra FETÖ'nün sivil oluşumlarına yönelik de operasyonlar devam ediyor. AK Parti'den İstanbul Milletvekili de seçilmiş olan eski milli futbolcu Hakan Şükür'ün babası Selmet Şükür hakkında çıkartılan gözaltı kararıyla beraber Şükür bugün mahkemeye sevk edildi. 

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde gözaltına alınan Şükür, gece kaldığı koğuşta fenalaşmış ve hastahaneye kaldırılmıştı. Tedavisinin ardından tekrar gözaltına alınan Şükür, bugün emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


Sakarya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından Selmet Şükür ve oğlu Hakan Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlıklarına el konulmasına karar verilmişti.

Selmet Şükür Adliye'de görülen duruşmanın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.