‘HAKKIMIZHUKUKUMUZ’ 100. PROGRAMINI YAPTI

‘HAKKIMIZHUKUKUMUZ’ 100. PROGRAMINI YAPTI

Gazeteci Yazar Ali Eyce tarafından hazırlanıp, sunulan hukuk alanında bir televizyon klasiği haline gelen ‘Hakkımız Hukukumuz’ programı 100. Programını yaptı. Eyce, yayında emeği geçenlerle ve konuklarıyla program öncesi 100. Programı pastasını kesti.

İzmir’de televizyon alanında hukuk programın alanında bir televizyon klasiği haleni gelmeyi başaran ‘Hakkımız Hukukumuz’ programı dün 100. Programı TR35 ekranlarında yaptı. Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Yazar Ali Eyce tarafından hazırlanıp, sunulan hukuk programının ilki 10 yıl önce Yeni Asır TV’de yayınlanmıştı.

img-20220524-204212-441.jpg

Hukukçu ağırlıklı konuklarıyla özellikle hukuk gündemine dair hazırlanan programında zaman zaman ekonomi, siyaset ve idari konularında konuklarda yer aldı. Gazeteci Yazar Eyce, program öncesi son 3 yıldır Hakkımız Hukukumuz programını yayınını yapan ve yayında emeği geçen TR35 çalışanları ve konuklarıyla 100. Program pastasını kesti.

img-20220524-204211-610.jpg

Hakkımız Hukukumuz programını yapmaktan konukları kadar keyif aldığını, insanlara hukuku öğretmek ve hakkın ne olduğunu, hak arayışının nasıl yapılması gerektiğini gösterebilmek, bilgilendirebilmeye çalıştıklarını belirten Gazeteci Eyce, “Öncelikle bizi izleyen izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Sonra bizleri kırmayıp, programımıza katılıp, bizlere deste olan, vatandaşlara destek olan birbirinden değerli hukukçulara teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de yayıncı kuruluşum TR35 yöneticilerine ve ekip arkadaşlarıma. Bir hep birlikte bir ekip olarak, televizyon ekranlarında hukukumuza, insanımıza destek olmaya çalışıyoruz. Umarım bir parça da olsa faydamız dokunuyordu”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.