Halil Çakıroğlu, haftanın 4 günü Yeşil Vadi’de…

Halil Çakıroğlu, haftanın 4 günü Yeşil Vadi’de…

Torbalı’ya bağlı Ormanköy’de 3 yıldır faaliyet gösteren ve son 1 yıldır da Cihan Avcı tarafından işletilen ‘Yeşil Vadi Restoran’ta haftanın 4 günü canlı müzik ziyafeti sunulacak. 

Eski adı ile Orman Dere Restoran olarak bilinen mekanda, Torbalı’nın tanınan müzisyeninden Halil Çakıroğlu, her hafta Salı - çarşamba - cuma ve cumartesi günleri müşterilerin kulaklarının pasını silecek. “Siz değerli müşterilerimize neşe üstüne neşe katacağız” diye konuşan Cihan Avcı, “Ünlü sanatçılara eşlik eden Halil Çakıroğlu, sevilen bestelerini piyanosuyla birlikte mekanımızda seslendirecek. Haftanın 4 günü saat 20.00’de canlı eğlencemiz başlayacak” dedi.

0-(8)-076.jpg

IZGARA İLE KIRMIZI-BEYAZ ET SERVİSİ DE YAPILIYOR

Sabahları serpme kahvaltısıyla müşterilerine muhteşem bir şekilde güne hazırlayan Yeşil Vadi Restoran, öğle ve akşam saatlerinde ise ızgara kavurma ve kendi yöntemleriyle pişirilen tavuk menüleriyle damaklarda iz bırakıyor. ‘Kendin pişir kendin ye’ uygulamasının yanı sıra ‘alkolünü al getir’ kampanyasının da devam ettiğini belirten Cihan Avcı, “Tüm Torbalı ve Ege Bölgesi’ndeki müşterilerimizin doğal güzellikler arasında yer alan, yeşile bürünmüş Yeşil Vadi Restorant’ımıza zaman geçirmek için davet ediyoruz” diye konuştu.

‘MEKANA GELMEK İSTEYENLER İÇİN ÜCRETSİZ SERVİSİMİZ VAR!’

 “Mekana gelmek isteyenler için ücretsiz araç servisimiz var” genç işletmeci Avcı, “Mekanımıza gelmek isteyen ancak vasıta yada alkol almak isteyip de, nasıl geri dönmek isteyenleri bilmeyen müşterilerini düşünerek, canlı müzik günleri mekanımıza gelmek isteyenlere ücretsiz servisimiz vardır” diye konuştu. Avcı, dileyen müşterilerin 0 532 680 97 35 numaralı telefondan aramalarının yeterli olduğunu belirtti. 

‘EVE SERVİS HİZMETİ, ALKOL ALAN MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN BULUNMAZ FIRSAT’

“Eve servis hizmeti, alkol alan müşterimiz için bulunmaz bir fırsat. Bunun için ek ücret talep etmiyoruz” diye sözlerini sürdüren Cihan Avcı, “Amacımız misafirlerimizin Yeşil Vadi Restorant’ı bir kez dahi olsa görmeleri, çünkü buraya gelen doğayı seven müşterilerimiz hayran ve memnun kalacak, bizim müşterilerimize verdiğimiz değeri görecek. Huzuru ve doğayı seven herkesi bekleriz, hizmet bizden huzuru ve keyfi yaşamak sizden” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.