Halil Memiş’ten Ahmetli’ye Ziyaret.

Halil Memiş’ten Ahmetli’ye Ziyaret.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Halil Memiş, MABEM ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret ederek, çalışmaları hakkında Koordinasyon Şube Müdü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli’de Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet verdiği birimlerde incelemelerde bulundu. Halil Memiş’e, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürü Orçun Abalı, MHP Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah Aktuna, şube müdürleri ve yetkililer eşlik etti. Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Orçun Abalı’dan bilgiler alan Halil Memiş, hizmetlerin aksatılmaması ve vatandaşla olan bağların güçlendirilmesi talimatını verdi. İstek ve talepleri de dinleyen Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Halil Memiş, Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nde karşılaştığı vatandaşlarla da yakından ilgilenerek, sorunları ve isteklerini dinledi.

MABEM Öğrenciye Başarı Getiriyor

Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nü ziyaretinin ardından MABEM ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret eden Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında büyük başarılara imza attığı ve merkez ilçelerinde yüzde 95’lik başarı oranı yakaladığı MABEM’in Ahmetli’de de öğrencilerin tercihi olacağına inandığını söyledi. 200 öğrencinin Ahmetli MABEM’de eğitim gördüğünü belirten Halil Memiş, bu sayının artması gerektiğini söyledi.

Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile Çocuklar Daha Mutlu

Ahmetli’de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret eden Halil Memiş, 4-12 yaş arası çocukların her alanda eğitim gördüğü merkezin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Halil Memiş, öğretmenlere şunları söyledi: “Asıl yatırımı, sizler yapıyorsunuz. Ahmetli ilçesinde öğrencilerimizin yetişmesinde en büyük paya sahip olan öğretmenlerimizdir. Sizler sayesinde çocuklarımız burada mutlu bir şekilde hem eğleniyor hem de öğreniyor” diye konuştu.

 

Ahmetli Yaşanılabilir Bir Kent Olmalı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli Çayı çevresinde vatandaşların kültürel ve sosyal etkinliklerde kullanabileceği bazı noktalarda da incelemelerde de bulundu. Halil Memiş, “Ahmetli ilçemizdeki sorumluluk alanlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz. Ahmetli, yaşanılabilir bir kent olmalı. Büyükşehir Belediyesi olarak tek amacımız budur” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.