Halil Sezai hakkında soruşturma başlatıldı!

Halil Sezai hakkında soruşturma başlatıldı!

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuzla'da bir kişiye saldıran şarkıcı Halil Sezai'yi ifadeye çağırdı!

Halil Sezai'nin 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i feci çekilde dövdüğü anlar ortaya çıktı. Halil Sezai'nin yaşlı komşusuna saldırdığı anları haberimizin içinden izleyebilirsiniz. CHP'li Eren Erdem'in olay sonrası tweeti de ortalığı karıştırdı. "Dostlarımız yanında" diyen Eren Erdem'in bu tavrı herkesi şok etti.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuzla'da bir kişiye saldıran şarkıcı Halil Sezai'yi ifadeye çağırdı. Halil Sezai'nin savcılıkta ifade vermesi bekleniyor.

Tuzla'da şarkıcı Halil Sezai'nin darp ettiği Hüseyin Meriç'in oğlu olayla ilgili olarak, "Burnunda kırık var büyük ihtimal kanıyor sürekli. Adli tıpa gitti orada raporunu da aldı. Tekrar doktoruna gidecek. Ağrısı, sızısı var." dedi. Halil Sezai de konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Sezai, "Savunacak da bir tarafım yok. Olan oldu, çok üzgünüm herkesten özür diliyorum kendisinden de özür diliyorum.

Yaşlı adamı darp eden şarkıcının, götürüldüğü karakolda nezarette tutulduğu öğrenildi. Mağdur adam, "Beni döverken kelime-i şehadet getirdim, 'Ezan mı okuyorsun lan sen?' diye daha çok dövdü." dedi.Darp edilen Meriç'in şikayeti üzerine Halil Sezai ve yönetmen Aytaç Ağırlar, Taner Okçular ve Ecem Ağırlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.