HALK ARENASI’ FOÇA’DAN CANLI YAYINLANDI

HALK ARENASI’ FOÇA’DAN CANLI YAYINLANDI

Usta Haberci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu ‘Halk Arenası’ isimli program, bu hafta Foça’dan canlı olarak yayınlandı.

Program konukları Cumhuriyet Tarihçisi-Yazar Sinan Meydan, Tv Habercisi İrfan Değirmenci, Gazeteci-Yazar Zübeyir Kındıra ve Halkın Avukatı Murat Ergün, Uğur Dündar’ın moderatörlüğünde, Türkiye gündemine dair konuları değerlendirdi.

22-018.jpg
Duayen Gazeteci Uğur Dündar, yayın başlangıcında; “Tarihi ve doğal güzellikler diyarı, Ege’nin incisi Foça’dan hepinize selamlar, sevgiler! Bizi bu akşam ağırlayan, Foça’nın üç dönemdir seçilmeyi başaran, başarılı Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirağ’a içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, CHP Foça İlçe Teşkilatı Üyeleri, Halk Tv Genel Müdür Yardımcısı Kadir Çankaya, Halk Tv Yayın Danışmanı Atilla Köprülüoğlu ve 1000 dolayında vatandaşın izlediği program, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Halk Tv'den canlı olarak yayınlanan program esnasında, kültür merkezi salonuna sığmayan vatandaşların da programı izlemeleri için dışarıya barkovizyonlar kuruldu.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Sayın Uğur Dündar ve çok değerli konuklarını, Antik Tarihçi Herodot’un deyişiyle; ‘En güzel gökyüzü ve en güzel iklimde kurulan Foça’mızda misafir etmekten dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduk. ‘Halk Arenası’ gibi çok kıymetli bir programı, ilçemizde canlı olarak izleme ve misafirlerimizle tanışma fırsatı bulan vatandaşlarımızın çok mutlu olduklarını görmek, bizleri de çok sevindirdi’ dedi.
Canlı yayın öncesinde; Sinan Meydan, İrfan Değirmenci ve Zübeyir Kındıra okurları için kitaplarını imzaladı. İzleyicilere, Foça Belediyesi tarafından Uğur Dündar’ın kaleme aldığı; ‘Ya Atatürk olmasaydı’ isimli kitap hediye edildi.

11-034.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.