Halkın Bakkalı Otobüsü rotasını Gaziemir'e çevirdi

Halkın Bakkalı Otobüsü rotasını Gaziemir'e çevirdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ucuz ve kaliteli gıdaya ulaşım için hayata geçirdiği Halkın Bakkalı Otobüsü bu hafta Gaziemir’de.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yurttaşın ucuz ve güvenilir gıda ulaştırmak için 11 şubeyle hizmet verdiği Halkın Bakkalı/Halkın Kasabı Gezici aracı Gaziemir, Aktepe - Emrez muhtarlık binası önünde vatandaşların hizmetine sunuldu.

Halkın Bakkalı Otobüsü, hafta boyunca muhtarlık binası önünde Pazar günleri hariç 09.00 -20.00 saatleri arasında olacak.

f-8wkckxsae-ulg.jpeg

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin halka sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırma vizyonuyla hayata geçirilen Halkın Bakkalı/Halkın Kasabının 11 şubesine eklenen Halkın Bakkalı Otobüsü, İzmir’in her mahallesine, en çok ihtiyaç duyulan mahallelerine gidecek.

26052023-145917-1.jpg

Yurttaşlardan gelen talep doğrultusunda araç her hafta farklı bir mahallede hizmet veren Halkın Bakkalı Otobüsü reyonlarında, Ödemiş Et Entegre Tesisi'nde küçük üreticiden alınan sağlıklı ve güvenli et ürünleri, İzmirli markalı işlenmiş ürünler ve karkas et uygun fiyatla satışa sunuluyor.

26052023-145917-0.jpg

Halkın Bakkalı-Halkın Kasabı şubelerinde et ürünlerinin yanı sıra İzmirli markalı süt ürünleri, bitkisel ürünler ve Türkiye’nin dört bir yanından kooperatiflerin ürettiği doğal ve sağlıklı ürünler yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.