Haluk Elvan yeni sezonda bomba gibi

Haluk Elvan yeni sezonda bomba gibi

Evlilik yaradı; kilo aldı. Fazla kilolardan kurtulmak için koşu bandında dans ediyor.

Ali İhsan ÇİFTÇİ - Yıllardır İzmir sahnelerinde rüzgar gibi esen, başarılı yorum ve sahne performansıyla tüm müzikseverlerin beğenisini kazanan Haluk Elvan, yeni sezonda Meyhane Nevizade'de sahne alacak. Yeni sahne şovlarıyla Nevizade'de sevenleriyle buluşacak olan Elvan, evlendikten sonra kilo aldığını ve bu kilolarından kurtulmak için de klinik, diyet ve spor takviyesi uyguladığını söyledi.

3c235cdf-4c09-4985-b91e-689cf3833e6e-001.jpg

Esprili yapısıyla bilinen Haluk Elvan fazla kilolarından kurtulmak için müzik eşliğinde koşu bandında dans ettiği videosunu da yayınladı. 

Haluk Elvan, Medya Ege'ye yaptığı açıklamada ''Geçtiğimiz 2 sezon sadece kendimi dinledim ve gayet sade kendi halinde lokallerde şarkılarımı söyledim. Ama sanırım ilgiyi ve o eski şaşaamı özledim. O yüzden bu sezon için Meyhane NEVİZADE ile anlaşma imzaladım. Maestro olarak Cenk TELKIVIRAN ile anlaşıp çok kalabalık bir orkestra yapmasını rica ettim. Nevizade sahne showlarında tabi ki değişiklik yapıldı Kısacası yeni showlarla sezona bomba gibi geri dönüyorum. Eeee herkesin bildiği gibi çiçeği burnunda taze damadım. Evlilik biraz yaradı kilo aldım ( hanım bakıyor). Ağır olmayan ama çokta hafife alınmayacak bir kampa soktum kendimi klinik, diyet ve spor takviyesiyle kısa zamanda eski fit halime kavuşmayı hedefliyorum. Tabi bazen sporumu evde yaparken şımarmayıfa elden bırakmıyorum takipçilerimle paylaşmak için komik videolar çekiyorum. Sağolsunlar beni bıkmadan takip eden epey bi kalabalık güruh ile yaşamaya başladık. Herkese selamlar olsun ve beni izlemeye devam etsinler'' ifadelerine yer verdi.

a4f741ac-e4fd-4e62-b165-a4c62ef97c96.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.