Haluk Levent diş hekimlerini kahkahaya boğdu.

Haluk Levent diş hekimlerini kahkahaya boğdu.

Adını uluslararası alanda duyuran 25. İZDO Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi İzmir’de gerçekleştirildi.

Kongreye konuk olarak katılan ünlü şarkıcı Haluk Levent söyleşi için geldiği kongrede hekimlerle kurduğu esprili diyalogla söyleşiyi adeta talk show’a çevirdi.Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Uluslararası Diş Hekimliğinde adını duyuran 25. İzmir Dişhekimleri Odası (İZDO) Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi  İzmir'de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirildi.

dsc_1409.jpg

3 Ayrı salonda 3 gün boyunca 100’e yakın bilimsel sunum düzenlendi. Güncel mesleki gelişmelerinde yer aldığı sunumlarda; alanında uzman çok sayıda akademisyen en yeni bilgileri ve teknolojik gelişmeleri aktardı. Yaklaşık 2.000’e yakın diş hekimi ve öğrencilerinin katıldığı kongrede, uluslararası alanda önemli çalışmaları bulunan yabancı konuşmacılar da dünyada yaşanan son gelişmeleri katılımcılara aktardı.

Haluk Levent adeta talk show yaptı
Akşam programın da ise sevilen sanatçı Haluk Levent kongreye katılan diş hekimleri ile bir araya geldi. Yoğun programına rağmen diş hekimlerini kıramadığını belirten Levent ekibini getirmediğini, şarkı söylemek yerine ancak soru cevap şeklinde söyleşi yapmak istediğini söyledi. Ancak söyleşi sırasında ünlü sanatçı, diş hekimleriyle kurduğu esprili diyaloglarla söyleşiyi bir anda  talk show’a çevirdi. Diş hekimlerinin ünlü sanatçıyla okul yıllarında yaşadıkları anıları anlatılınca ortaya ilginç hikayeler çıktı. Başından geçen ilginç hikayeleri de anlatan ünlü sanatçı izleyenleri kahkahaya boğdu. İyilik hareketi AHBAP ile ilgili anıları ve yaşadıklarını da anlatan Levent izleyenlerden büyük alkış aldı. Söyleşi sonunda İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Murat Türkün Levent’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.