Haluk Levent'ten Başkan Arda'ya Ayaz Bebek teşekkürü

Haluk Levent'ten Başkan Arda'ya Ayaz Bebek teşekkürü

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı ziyaret eden AHBAP’ın kurucusu sanatçı Haluk Levent, Ayaz bebeğin tedavi sürecinde verdiği destek için Başkan Arda’ya teşekkür etti

Sosyal sorumluluk faaliyetleri yürüten Anadolu Halk ve Barış Platformu’nun (AHBAP) kurucusu sanatçı Haluk Levent, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı ziyaret etti. Haluk Levent, omuriliğindeki tümör nedeniyle yaşam mücadelesi veren Ateş Ayaz Balcı bebeğin ameliyat edilmesi için yoğun çaba harcayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya teşekkür etti. 

Sanatçı Haluk Levent’i makamında ağırlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda “Ayaz bebeğin ameliyat olup sağlığına kavuşması için başlatılan kampanyaya katkı koyan, desteklerini esirgemeyen değerli sanatçımız Haluk Levent ile Anadolu Halk ve Barış Platformu’na çok teşekkür ederim. Gaziemirli hemşehrilerimin hayatlarına dokunmak, dertlerine derman olmak, mutluluklarını çoğaltmak için çok çalışıyoruz” diye konuştu. 

‘Güzel insanlarsınız’

Seçim sürecinden bugüne kadar Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı yakından takip ettiğini dile getiren Haluk Levent “Siz başka insanların mutluluğu için kendi mutluluğundan fedakarlık yapan güzel insanlarsınız. Ayaz bebeğin tedavi olması için harcadığınız yoğun çaba, başlattığınız kampanya ile kamuoyunu harekete geçirdiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.