Hamile kadının aracına saldıranlar mahkemeye sevk edildi!

Hamile kadının aracına saldıranlar mahkemeye sevk edildi!

Son dakika gelişmesi...

İstanbul Pendik’te hamile kadına ve eşine trafikte dehşeti yaşatan şüpheliler, polise ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi.

Hasan Sel ve görüntülerde yanında bulunan kişi, polis merkezindeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HAMİLE KADININ BULUNDUĞU ARACA SALDIRDI

Aracından inen Hüseyin Sel arkadaki sürücünün kapısını açmaya çalıştı. Y.B.'nin araçta hamile kadın olduğunu söyleyerek otomobilinin kapılarını kilitledi. Bunun üzerine Hüseyin Sel önce aracın yan dikiz aynasını tekme ile kırdı. Ardından da otomobilin üzerine çıkıp zıplamaya başladı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Yaşanan bu olayın ardından olayın mağduru olan Y.B. ve hamile olan eşi A.B. polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. Y.B. polise verdiği ifadesinde, “Olay günü zanlı emniyet şeridinden gidiyordu. Benim önüme kırıp yola geçmek istedi, ben buna izin vermedim. Bunun üzerine sinirlenip beni takip etmeye başladı. Aracıyla önüme geçip aniden durdu, ben de ona çarparak durdum. Eşim hamile olduğu için aracın kapılarını kilitledim. Tekme atıp aynayı kırdı otomobilim üzerinde zıplamaya başladı. Bu şahıstan hem aracıma zarar verdiği için hem de tehlikeli araç kullandığı için şikayetçiyim” dedi.

AVUKATIYLA GELDİ

Pendik'te hamile kadına ve eşine trafikte dehşet yaşatan şahıs sabah saatlerinde ifade vermek üzere avukatıyla beraber Pendik Merkez Polis Amirliğine geldi.

İNTERNET SİTELERİNE ERİŞİLMİYOR

Seydioğlu Baklavaları'na ait www.seydioglubaklava.com internet sitesine ise erişim sağlanamıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.